“Δεν γίνεται Βόσσου-Μικρούτσικος να κάνουν ντουέτο και να τραγουδάει μαζί τους ο Νίκος Κοκλώνης”

Πλάνα από το Just the 2 of us του Σαββάτου (19/12) προβλήθηκαν στο “Πρω1νό” σήμερα και η Φαίη με τους συνεργάτες της έκαναν τα δικά τους σχόλια.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο show και στο ντουέτο που είχε με τη Σοφία Βόσσου, η οποία μίλησε τηλεφωνικώς στο J2US. 

Ο Βαγγέλης Περρής δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για τη πλάνα που προβλήθηκαν εκείνη τη στιγμή στο show του Open. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ήταν λάθος την ώρα του ντουέτου Βόσσου-Μικρούτσικου να είναι στο παράθυρο

και ο Νίκος Κοκλώνης. 

“Δεν γίνεται να είναι η Σοφία Βόσσου κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάτω από αυτές τις συνθήκες, να κάνουν ντουέτο, να τραγουδάνε το Φιλαράκι και να τραγουδάει μαζί τους ο Νίκος Κοκλώνης και το πλάνο να δείχνει μία τον Κοκλώνη, μία τον Μικρούτσικο και τη Βόσσου φωτογραφία. Είναι τεράστιο λάθος, δεν έχεις καταλάβει τη στιγμή, θεωρείς ότι εκείνη τη στιγμή δεν γίνεται κάτι σπουδαίο, που είναι σπουδαίο. Το χάσαμε τελείως. Τελείως το χάσαμε!

Εκείνη τη στιγμή η ουσία ήταν η επανασύνδεση μέσω τραγουδιού δύο ανθρώπων. Η παρεμβολή ενός ανθρώπου που ήταν άσχετος με τη δυάδα, δεν ήξερε καν τα λόγια. Είναι βασικά μαθήματα παρουσίασης, αποτραβιέται ο παρουσιαστής. Κάθεσαι και παρακολουθείς, δεν μετέχεις, είσαι στην άκρη και καταλαβαίνεις ότι η στιγμή αυτή είναι μεγαλύτερη από τη δική σου παρουσία.”, είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το Πρω1νό: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών”-Το χαστούκι της Μυρσίνης στον Δούκα

Η Βίκυ Καγιά απαντά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Είναι κακό να αφήνουμε αιχμές”

Το Πρω1νό-Αποκλειστικό: Αυτή είναι η ηθοποιός-παρουσιάστρια που θα δούμε στο All Star YFSF!

Keywords
Τυχαία Θέματα