Ειρήνη Βολιώτη: Η απάντηση του πρώην συντρόφου της μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό

Η Ειρήνη Βολιώτη κατήγγειλε τον σύντροφό της για ξυλοδαρμό λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη στέψη της ως Σταρ Ελλάς. Η καταγγελία αφορούσε ξυλοδαρμό και ενδοοικογενειακή κακοποίηση, με τη νεαρή κοπέλα να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και να φέρει σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπό της.

Σύμφωνα με την εκπομπή T-live, ο 32χρονος μπήκε στα παρασκήνια των καλλιστείων και δημιούργησε διάφορες εντάσεις ενώ στη συνέχεια συνέβη ένα «επεισόδιο» στον σταθμό Λαρίσης, με

αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Η 22χρονη υποστηρίζει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 32χρονο, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως την χτύπησε στο πρόσωπο πάνω από δέκα φορές. Εκείνος από την πλευρά του υποστηρίζει πως η 22χρονη χειροδίκησε.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε πως ο 32χρονος έχει ανοιχτές υποθέσεις με τη δικαιοσύνη, για τις οποίες έχει στοιχεία η 22χρονη και έτσι φέρεται πως ήθελε να της κρατήσει κλειστό το στόμα.

Η απάντηση του πρώην συντρόφου στο T-live

«Δέχθηκα ένα τηλέφωνο από γνωστό μου, ο οποίος με ενημέρωσε ότι η Ειρήνη με απατάει με άλλον. Της είπα ότι τη χωρίζω και έφυγα από το μαγαζί που τρώγαμε. Εκείνη με ακολουθούσε, μου τραβούσε τις βαλίτσες και μου έριξε περίπου δέκα σφαλιάρες στο πρόσωπο, ενώ με έπιασε από τη μύτη στην οποία πρόσφατα έχω εγχειριστεί και μου έσπασε τα γυαλιά. Εγώ προσπάθησα να την αποφύγω και της πέταξα τα λουλούδια που κρατούσε στο χέρι της για να κερδίσω χρόνο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ασπασία Τζιτζικάκη: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Το δημόσιο μήνυμα

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέο αίτημα για επανεξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας

 Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Αναβλήθηκε η βάφτιση της Έιντα και αυτός είναι ο λόγος

Keywords
Τυχαία Θέματα