Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Αναβλήθηκε η βάφτιση της Έιντα και αυτός είναι ο λόγος

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης είχαν προγραμματίσει να βαφτίσουν σήμερα την κόρη τους Έιντα. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι εκείνη που θα τη βάφτιζε, ωστόσο κόλλησε κορονοϊό και συνεπώς βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της.

Έτσι, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης αποφάσισαν να αναβάλουν το μυστήριο και να το πραγματοποιήσουν, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου

γίνει καλά και μπορέσει να δώσει το παρών. Ωστόσο, επειδή όλοι οι φίλοι τους ταξίδεψαν στο Νυμφαίο, αποφάσισαν να κάνουν μια μεγάλη γιορτή προς τιμήν της Έιντα.

«Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ από τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει.

Σήμερα μας ευλόγησε ο παπά Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους! @sissychristidou σε αγαπάμε και μας λείπεις», έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Διαβάστε ακόμα:

 Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η εγκυμονούσα ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία από τις διακοπές της!

 «Φοβάμαι πως θα βγω αληθινός και θα αποφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου»

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Έκανα κάποια παράπονα για τη μάσκα, ήταν φτιαγμένη γι’ άλλο σώμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα