Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η καταγωγή της και οι δυσκολίες όταν ήρθε στην Ελλάδα

Με αφορμή το νέο της τραγούδι, η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε αποκλειστικά στο Πρω1νό και στον Σάκη Πατηνιώτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταγωγή της, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε αρχικά ερχόμενη στην Ελλάδα με τη γλώσσα.

«Είμαι Ελληνίδα, Πόντια, που γεννήθηκα στο Καζακστάν και ήρθα εδώ 5 χρονών. Δεν γνώριζα τα ελληνικά, αλλά μετά σιγά σιγά

βρήκα τα πατήματά μου, έμαθα τη γλώσσα και είμαι εδώ που είμαι.

Η δασκάλα στην πρώτη δημοτικού είχε πει ότι αυτό το παιδί δεν έβγαλε κιχ όλη τη χρονιά, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι με κοιτούσε στο στόμα και προσπαθούσε να καταλάβει και να μάθει. Για αυτό το λόγο θα την περάσουμε στην Β΄Δημοτικού. Κάθε αλλαγή είναι δύσκολη. Όταν ένα παιδάκι έρχεται από άλλη χώρα, σίγουρα δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τα άλλα παιδάκια και μπορεί να λαμβάνει και τα μηνύματα λίγο διαφορετικά και να στεναχωριέται.», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Η ίδια βρίσκεται εδώ και καιρό σε σχέση με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Αλέξανδρο Πασχαλάκη, στον οποίο έστειλε μάλιστα και τηλεοπτικά τα χαιρετίσματά της!

«Λίγο ντρέπομαι να μιλάω για τα προσωπικά μου. Δεν το κρύβω, είναι καλά στα προσωπικά μου. Γεια σου Αλέξανδρε! Εννοείται πως θα ζηλέψω ή θα κολακευτώ, αλλά με μέτρο», σχολίασε ακόμα αναφορικά με την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Είμαι στα όρια της αναχώρησης γιατί έχω κλείσει τα 90»

«Στην ΕΡΤ έπαιρνα 9 ευρώ για κάθε δελτίο ειδήσεων, 1.500 μισθό το μήνα και ο διπλανός μου 40.000»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: “Κάνω θεραπεία με αγγέλους…”

Keywords
Τυχαία Θέματα