Αυτό το brand εσωρούχων θα σε κάνει να νιώθεις σαν να μην φοράς τίποτα μέσα στο σπίτι…

Η πανδημία που επικρατεί και πλήττει όλο τον κόσμο μας έκανε όλους να επιστρέψουμε σε μια πιο απλή ζωή όπου η υγεία είναι το πρωταρχικό μέλημά μας. Με το δεύτερο lockdown να ξεκινάει από αύριο νιώθουμε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να μείνουμε σπίτι, και να προσέξουμε περισσότερο το σώμα μας.

Αναζητώντας για brands που θα μας βοηθήσουν να νιώθουμε καλύτερα με τον εαυτό μας βρήκαμε ένα underwear brand που σέβεται απόλυτα το σώμα και το δέρμα μας. Η Cotonella δημιουργήθηκε το 1972 και έχει συνδέσει το όνομά της με  τον απόλυτο

σεβασμό προς την υγεία και την ευεξία του σώματος μας, βάζοντας στο επίκεντρο την ποιότητα των πρώτων υλών και ειδικά το βαμβάκι.

Η Cotonella παρουσιάζει για φέτος τη νέα σειρά, Purity, εμπνευσμένη από το πιο αγνό οργανικό βαμβάκι. Δοκιμάσαμε τα εσώρουχα της Cotonella και παρακάτω θα δεις για ποιους λόγους είναι τα αγαπημένα μας εσώρουχα:

#1. Είναι τα πιο απαλά εσώρουχα που έχουμε δοκιμάσει
Αν κι εσύ θέλεις να φοράς εσώρουχα που να μην σε ενοχλούν και να νιώθεις σαν να μην φοράς εσώρουχα στην καθημερινότητά σου, τότε η συλλογή Purity της Cotonella είναι η ιδανική επιλογή.

#2. Έχουν οικολογική βιωσιμότητα
Τα εσώρουχα Purity της Cotonella δίνουν έμφαση στην απαλότητα και την οικολογική βιωσιμότητα και είναι σχεδιασμένα για αυτούς που αναζητούν αγνά και φυσικά υφάσματα, με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον. Η χρήση υφασμάτων εγγυάται την οργανική τους προέλευση, αποκλείει κάθε παρουσία φυτοφαρμάκων, βαρέων μετάλλων ή επεξεργασία λεύκανσης με βάση το χλώριο και αποτελεί το DNA του brand και την πραγματική ουσία του σεβασμού του περιβάλλοντος και προώθησης της βιωσιμότητας.

#3. Αφήνουν το δέρμα να αναπνέει
Για τη δημιουργία της συγκεκριμένης συλλογής χρησιμοποιήθηκαν υποαλλεργικά, απόλυτα φυσικά υλικά που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, και προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση απαλότητας (σκεφτείτε το σαν ένα χάδι!). Τα chic κομμάτια της συλλογής είναι σχεδιασμένα για μια άνετη, ασφαλή και διαχρονική εφαρμογή. Πίστεψέ μας θα τα λατρέψεις και δεν θα θέλεις να τα βγάλεις από πάνω σου.

#4. Μεγάλη γκάμα σχεδίων
Προκειμένου να ανταποκριθούν  στις καθημερινές απαιτητικές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας , η Cotonella μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα γραμμών: εσώρουχα με κανονική ή ψηλή μέση, σε σπορ γραμμή ή brazilian, σε basic, γήινα χρώματα αλλά και μπουστάκια για ένα ολοκληρωμένο look. Τα εσώρουχα σε στιλ biker shorts θα ευχαριστηθείς να τα φοράς στο σπίτι με oversized φουτεράκια και πουλοβεράκια για να δείχνεις στιλάτη αλλά ταυτόχρονα να νιώθεις σαν να μην φοράς τίποτα.

Αν ψάχνεις ένα brand που να έχει τόσο γυναικεία όσο και ανδρικά εσώρουχα, εδώ θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε όλα. Η ανδρική κολεξιόν περιλαμβάνει μια πληθώρα από κομψά T-Shirts, σορτς, σλιπάκια και μποξεράκια  σε αποχρώσεις του άσπρου, μαύρου, μπλέ και του γκρι.

Η νέα σειρά της Cotonella, PURITY, έρχεται για να μας θυμίσει ότι η σωστή φροντίδα του σώματος και του δέρματός μας θα πρέπει να είναι πάντα στο επίκεντρο! Και μην ξεχνάς πως τώρα που σιγά σιγά πλησιάζουμε προς τις γιορτές, τα εσώρουχα Cotonella αποτελούν την πιο τέλεια επιλογή για δώρα στους ανθρώπους που αγαπάς.

Ανακάλυψε τη συλλογή Cotonella σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Δες περισσότερα στο επίσημο site της εταιρίας ΕΔΩ!, στο facebook ΕΔΩ! αλλά και στο instagram ΕΔΩ!

Αποκλειστικός Διανομέας για την Ελλάδα: DTP Group, www.dtpgroup.gr

Διαβάστε ακόμα: O πιο stylish τρόπος για να φορέσεις το καλοκαιρινό muscle t-shirt…όλο το Φθινόπωρο! (VIDEO)

Η Negin Mirsalehi αποκαλύπτει τις 5 αγαπημένες της τάσεις για αυτόν τον χειμώνα

Τα Halloween κοστούμια που μας εντυπωσίασαν από τις αγαπημένες μας influencers!

Keywords
Τυχαία Θέματα