Ειρήνη Νικολοπούλου: «Απολύθηκα δύο φορές επειδή δεν ενέδωσα σε παρενοχλήσεις»

Η Ειρήνη Νικολοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση πριν από 11 χρόνια, μετά από 27 χρόνια καριέρας ενώ αποκάλυψε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της δέχτηκε πολλές φορές παρενοχλήσεις.

Για την απόφασή της να εγκαταλείψει την τηλεόραση: «Πήρα την απόφαση να φύγω από την τηλεόραση σε μια δύσκολη στιγμή. Εγώ ήμουν 27 χρόνια στην τηλεόραση και έβλεπα να κλείνει ο κύκλος εκείνων που εγώ επιθυμούσα να κάνω στην τηλεόραση. Δεν ήθελα να διεκδικώ να κάνω το προφανές για μένα και επειδή

δεν υπήρχε το πεδίο να κάνω ό,τι ήθελα την πήρα την απόφαση. Ακόμα και σήμερα μου λένε ότι λείπω από την τηλεόραση. Εγώ όμως δεν το πιστεύω. Μου αρέσουν πολλές καινούργιες παρουσιάστριες».

Για τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί: «Από επτά χρονών στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, δάσκαλοι, καθηγητές, στη δημοσιογραφία δεν σταμάτησα να δέχομαι παρενοχλήσεις. Επειδή παραήταν αυτό στην κουλτούρα έπρεπε να μπει ένα τεράστιο στοπ. Δεν έχω στερηθεί πράγματα επειδή δεν υπέκυψα στις παρενοχλήσεις. Απολύθηκα, βέβαια, δύο φορές γι΄αυτόν τον λόγο. Εγώ όλα αυτά τα βλέπω σαν επιτυχίες ή αποτυχίες για να πάω παρακάτω. Έτσι τα αντιμετώπισα και σήμερα δεν νιώθω τραύματα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 «Καλύτερα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απέλυσε τη Ζήνα Κουτσελίνη»

 Πρω1νό: «Τα γυρίσματα του Style Me Up ολοκληρώθηκαν και θα προβάλλεται μέχρι τον Φεβρουάριο»

 Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Το δημόσιο «ευχαριστώ» μετά τη φάρσα για βόμβα και τη σύλληψή του

Keywords
Τυχαία Θέματα