Είδατε το συγκλονιστικό glam retro make up look της Chloe Grace Moretz;

Η Chloe Grace Moretz μας έχει συνηθίσει σε υπέροχες εμφανίσεις και ειδικά όσο αφορά το make up κάνει σχεδόν πάντα την έκπληξη. Αγαπά τις λάμψεις και τα χρώματα σε μάτια και χείλη και ακολουθεί πιστά τα trends κάθε σεζόν. Η τελευταία της όμως ήταν πραγματικά συγκλονιστική. Την περασμένη Πέμπτη στην πρεμιέρα της ταινία Suspiria που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles το makeup look της ήταν super glamorous και θύμιζε τις παλιές star

του Hollywood!

Το μακιγιάζ της έγινε με προϊόντα από τη σειρά της Pat McGrath Labs και η προσωπική της make up artist, Mai Quynh άπλωσε στα μάτια μια rose gold σκιά, ψεύτικες βλεφαρίδες και μια σκούρα vampy αποχρωση στα χείλη που είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν.

“Ήθελα να κάνω focus στα χείλη της Chloe με ένα πολύ σκούρο κραγιόν και να δημιουργήσω μια εντυπωσιακή αντίθεση με τα πολύ ζωηρά μάτια. Τα μαλλιά της και το Miu Miu φόρεμα, της χάρισαν ένα retro glam look με μια μοντέρνα πινελιά¨εξήγησε η Quynh.

Στα μάτια της Chloe η Quynh χρησιμοποίησε τις σκιές “VR Nectar” and “Copper Toned” από την παλέτα Pat McGrath Labs Mothership II: Sublime Palette, κάνοντας blending από τη γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι το σημείο κάτω από τα φρύδια. Επίσης ανέμειξε την απόχρωση “Astral Ghost Orchid” με την “Skinshow Glow” χαρίζοντας λάμψεις στην εσωτερική γωνία των ματιών.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mai Quynh (@storyofmailife) στις 24 Οκτ, 2018 στις 9:38 μμ PDT

Ολοκλήρωσε το look εφαρμόζοντας το PatMcGrath Labs Skin Fetish Highlighter + Balm Duo στην “Bronze” απόχρωση στα ζυγωματικά και έδωσε την τελευταία και πιο δραστική πινελιά απλώνοντας στα χείλη την απόχρωση “Deep Void” από τη σειρά κραγιόν MatteTrance Lipstick.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mai Quynh (@storyofmailife) στις 24 Οκτ, 2018 στις 8:31 μμ PDT

Με αυτό ακριβώς το look περπατάς στο κόκκινο χαλί! Κι εμείς πήραμε μια ιδέα για το Χριστουγεννιάτικο look. Η σειρά μακιγιάζ της Pat McGrath δεν υπάρχει ακόμα στη χώρα μας αλλά σίγουρα μπορούμε να βρούμε τα αντίστοιχα προϊόντα ακόμα και μέσα στο νεσεσέρ μας.

Chloe και Mai σας ευχαριστούμε!

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως φοράτε την ίδια μάσκαρα με την Meghan Markle;

Η Chicago West πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της KKW make collection και το internet λιώνει

Keywords
Τυχαία Θέματα