Σοφία Καρβέλα: Η σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα της, Νίκο Καρβέλα

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η Σοφία Καρβέλα μαζί με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, και τα παιδιά τους, Νικόλα και Νέστορα.

Το ζευγάρι μπορεί να ζει και να εργάζεται στην Αμερική τα τελευταία χρόνια, όπου μεγαλώνει και τα παιδιά του, ωστόσο κάθε καλοκαίρι φροντίζει να επισκέπτεται τη χώρα μας και να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Αυτές τις ημέρες,

η Σοφία Καρβέλα χαίρεται τη συντροφιά των γονιών της, Άννας Βίσση και Νίκου Καρβέλα, τους οποίους δεν έχει την ευκαιρία να βλέπει όσο συχνά θα ήθελε.

Και μπορεί κατά καιρούς να βλέπουμε στα social media πολλά κοινά στιγμιότυπα της Άννας Βίσση με τη Σοφία Καρβέλα, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει όμως με τον Νίκο Καρβέλα. Ο γνωστός συνθέτης έχει επιλέξει συνειδητά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι είναι ελάχιστες οι φορές που ο φακός τον πετυχαίνει σε εξόδους του.

Αυτή τη φορά, ο Χάρης Σιανίδης απαθανάτισε τη Σοφία Καρβέλα και τον Νίκο Καρβέλα σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο, στο οποίο οι δυο τος ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελάνε στον φακό.

Διαβάστε ακόμα:

 Μπέττυ Μαγγίρα: Η επίσημη ανακοίνωση του Open για τη συνεργασία τους

 Σοφία Αρβανίτη: «Δεν με ενοχλεί καθόλου να με συνδέουν με τον Μιχάλη Ρακιντζή»

 Κόνι Μεταξά: Οι ευχές των γονιών της για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση

Keywords
Τυχαία Θέματα