Έγινε το makeover! Οι μεγάλες αλλαγές στα μοντέλα του GNTM 3! Με ποια σάστισε η Καγιά;

Η πρόοδος έρχεται μέσα από την αλλαγή και η πολυαναμενόμενη στιγμή του Makeover έφτασε στο GNTM 3! Οι διαγωνιζόμενοι αφέθηκαν στα έμπειρα χέρια του Βασίλη Διαμαντόπουλου και της ομάδας του, για να αποκτήσουν το τελικό model look, που θα απογειώσει την εικόνα τους.

Τον αρχικό ενθουσιασμό γρήγορα διαδέχθηκαν τα δάκρυα, η αμφιβολία και οι αντιρρήσεις….

Δείτε ΕΔΩ τις πρώτες αντιδράσεις, όταν ανακοινώθηκαν οι αλλαγές!

Για κάποιους η αλλαγή ήταν εντυπωσιακή και δύσκολα αποδεκτή αλλά ένα top model οφείλει να έχει ταυτότητα. Να είναι σύγχρονο και επίκαιρο. Και όπως τονίζει η Βίκυ Καγιά “οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή”.

Η Λία Τσουζντάν και η Ειρήνη Μητράκου ήταν αναμφισβήτητα δύο από τα κορίτσια με τις πιο extreme αλλαγές στα μαλλιά τους, ενώ πολύ επιτυχημένη θεωρήθηκε από τους συμπαίκτες της η αλλαγή που έγινε στην Ίριδα Παπουτσή που έδωσε και σε εκείνη ένα εντελώς διαφορετικό στυλ!

Η Βίκυ Καγιά σάστισε και εκείνη μπροστά στη μεγάλη αλλαγή της Λίας και την προετοίμασε πριν δει τον εαυτό της στον καθρέφτη λέγοντάς της: «Λοιπόν, μεγάλη αλλαγή! Οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή». Με την Λία να μένει άφωνη και να παραδέχεται ότι ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει αν της πηγαίνει.

«Είμαι μια άλλη Ειρήνη, θα μου πάρει πολύ καιρό να το συνηθίσω. Είναι ό,τι χειρότερο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου!», σχολίασε η Ειρήνη σε σχέση με το νέο της look.

Από την άλλη η Ίριδα ενθουσιάστηκε με την αλλαγή της!

Δείτε τα νέα look των παικτών στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

GNTM 3: Έπαθαν σοκ Λία και Ειρήνη στο makeover! Νεύρα και εντάσεις μετά την αποκάλυψη των look!

GNTM 3: Πώς χρησιμοποίησε ο Σήφης το πλεονέκτημά του στο makeover; Το look που διάλεξε!

GNTM 3: Με μπανταρισμένο χέρι η Ίριδα – Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα