Έχω να κάνω σεξ εδώ και 3 χρόνια! Είμαι μόνη μου…

Κορίτσια μέσα από αυτή τη στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Πριν λίγο έλαβα το παρακάτω μήνυμα!

Δανάη γεια! Διαβάζω τη στήλη σου , βλέπω τα προβλήματα που έχουν τα κορίτσια που σου γράφουν και ζηλεύω. Αλήθεια σου το λέω, ζηλεύω. Ζηλεύω γιατί εγώ είμαι μόνη εδώ και 3 χρόνια και μακάρι να είχα σχέση και ας είχα όλα τα προβλήματα του κόσμου. Είμαι 34 και είμαι χωρίς σχέση από τα 31. Και εννοείται χωρίς σεξ. Δυστυχώς. Η τελευταία μου σχέση τελείωσε κάπως βίαια, αφού έπιασα τον τότε φίλο μου να κάνει ό,τι κάνει με μία, μέσα στο αμάξι, στην πυλωτή της πολυκατοικίας που μέναμε. Έκανα πολύ καιρό για να συνέλθω η αλήθεια είναι. Από τότε έκαναν προσπάθειες οι φίλες μου να μου γνωρίσουν διάφορους, αλλά δεν ταίριαξα με κανέναν. Από πέρυσι προσπαθώ και μόνη μου να γνωρίσω κόσμο. Έχω βγει 4 ραντεβού από το tinder αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο σοβαρό άτομο για να εμπιστευτώ και να προχωρήσω, είτε για σεξ είτε για σχέση. Θα ήθελα πολύ να φιλοξενήσεις και το δικό μου mail στη στήλη σου και μακάρι να μου δώσεις μία απάντηση που να με βοηθήσει.

Φίλη μου, με χαρά φιλοξενούμε το mail σου, αλλά δεν μπορώ να σου δώσω κάποια απάντηση καθώς δεν υπάρχει καμία ερώτηση. Η μοναχικότητα είναι επιλογή. Ο καθένας μας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το πότε και το για πόσο θέλει να είναι χωρίς σύντροφο ή χωρίς σεξουαλικές επαφές. Η δική σου απόφαση πάρθηκε πριν από 3 χρόνια. Όμως από ότι αντιλαμβάνομαι δεν είναι μία συνειδητή επιλογή αφού όπως λες…ψάχνεις! Νιώθω πως μετά την ομολογουμένως πολύ σοκαριστική εικόνα που βίωσες, να βλέπεις τον σύντροφό σου με κάποια άλλη, έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου στο άλλο φύλο.Δεν είναι όμως δυνατόν τα 4 ραντεβού με αγνώστους και τα υπόλοιπα ραντεβού που προέκυψαν μέσω των φίλων σου, να μην είχαν μία επαναληπτική διάθεση. Είναι αδύνατον να μην σου κέντρισε κάποιος το ενδιαφέρον για να θες να τον συναντήσεις ξανά. Γύρνα λίγο πίσω το χρόνο και δώσε σε κάποιον από αυτούς μία δεύτερη ευκαιρία. Κυρίως όμως δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να νιώσει, να αφεθεί, να χαρεί, να γευτεί τον έρωτα. Όσο για αυτό που γράφεις στην αρχή του mail σου “μακάρι να είχα σχέση κι ας είχα όλα τα προβλήματα”, πίστεψέ με αυτή δεν είναι η ευχή που θέλεις πραγματικά. Σε όλους μας αξίζει μία υγιής σχέση. Όταν πιστέψεις ότι αξίζει και σε σένα, τότε να είσαι σίγουρη πως θα έρθει!

Με εκτίμηση Δανάη

Keywords
Τυχαία Θέματα