Έχετε ξετρελαθεί με τους ανάλαφρους κυματισμούς της “Emily in Paris”; Δείτε πως θα τους αποκτήσετε!

Πιθανότατα έχετε δει όλα τα επεισόδια της νέας σειράς “Emily in Paris”, στην οποία πρωταγωνιστεί η Lily Collins. Όλοι πάντως πιστεύουν πως είναι η νέα Audrey Hepburn αλλά στην σύγχρονη εκδοχή της.

Μοντέρνα αλλά ρομαντική, με απίθανα make up και hair looks και ακόμη ωραιότερα outfits. Οι κυματισμοί όμως της Collins είναιπου σας έχουν ξετρελάνει.

Πρόκειται για το χτένισμα που ζητάτε κάθε φορά από τον κομμωτή σας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis) στις 19 Σεπ, 2019 στις 11:16 πμ PDT

Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάτε άλλο μαζί του μιας και ο hairstlist της “Emily”, Mike Desir επιμένει πως μπορείτε να τους δημιουργήσετε μόνες σας ακολουθώντας 3 απλά βήματα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis) στις 22 Μάι, 2019 στις 3:53 πμ PDT

Χρησιμοποιείστε hairspray: Θα χρειαστείτε ένα προϊόν που θα χαρίσει δυνατό κράτημα και απαλή υφή. “Εγώ χρησιμοποιώ το Bumble and Bumble Spray de Mode Hairspray” αποκαλύπτει, ο Desir.

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας: ” Ξεκινώ χωρίζοντας τα μαλλιά σε τμήματα. Στη συνέχεια απλώνω hairspray και τα στεγνώνω με το Dyson Supersonic hairdryer. Επειδή χτένιζα τα μαλλιά της Lily καθημερινά στα γυρίσματα ανησυχούσα πολύ μιας και δεν ήθελα να καταστρέψω την τρίχα. Με τo Dyson τα προστάτευσα. Παράλληλα χαρίζει λάμψη και δεν προκαλεί φριζάρισμα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα