Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από το Πρω1νό την εβδομάδα 5 -9/10!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την πέμπτη εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 5/10

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το εμπριμέ, μια από τις ωραιότερες τάσεις της μόδας που η αλήθεια είναι πως συχνά επιστρέφει. Γι’ αυτό αν και δεν έχετε ακόμα κάποια ρούχα και αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα σας ήρθε η ώρα να αποκτήσετε. Σας συμβουλεύουμε να συνδυάζετε και διαφορετικά μεταξύ τους, αρκεί να προσέχετε πάντα να ταιριάζουν χρωματικά, να μοιάζουν ή να χωρίζονται από ένα ουδέτερο χρώμα.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα εμπριμέ σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από μια μακρυμάνικη μπλούζα με λάστιχο στις μανσέτες, κουμπιά στο στήθος και κανονική γραμμή και μια ασορτί ψηλόμεση φούστα με λάστιχο σφηκοφωλιά στη μέση, ρυθμιζόμενο κορδόνι και βολάν στο τελείωμα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ασημένια αλυσίδα στο λαιμό, XDX, ζώνη από προσωπική συλλογή και over the knee cow boy μπότες, Jeffrey Campbell. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Τρίτη 6/10

Η αλήθεια είναι πως τα φορέματα είναι ό,τι πιο ωραίο και πιο chic μπορείς να έχεις στην ντουλάπα γιατί πολύ απλά αποτελούν ένα ολοκληρωμένο look από μόνα τους. Αρκεί να τα συνδυάσετε με διαφορετικά αξεσουάρ και θα έχετε κάθε φορά μια διαφορετική εικόνα και στυλ. Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το σεμιζιέ, το πουκαμισόφορεμα δηλαδή που δεν ενδείκνυται μόνο για το καλοκαίρι, αλλά μπορεί και πρέπει να το επιλέξετε και αυτή τη σεζόν, είτε μόνο του, είτε συνδυασμένο με παντελόνι αν είναι κοντό -προσέξτε όμως να είναι το ίδιο ακριβώς χρώμα και ύφασμα για να το κάνετε να μοιάζει με κοστούμι. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα πετρόλ σύνολο από την εταιρεία μόδας, Desiree Fashion που αποτελείται από ένα σεμιζιέ κοντό φόρεμα και ένα παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με κολιέ με ροζ πέτρα, XDX και ένα ζευγάρι κόκκινα vinyl ψηλοτάκουνα πέδιλα, Kotsonas Shoes. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Τετάρτη 7/10

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το κοστούμι, που αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Σίγουρα όλες σας έχετε τουλάχιστον ένα στην γκαρνταρόμπα σας που το φορούσατε συχνά τα προηγούμενα χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα να το βγάλετε ξανά στο… φως, να το συνδυάσετε με τα αξεσουάρ σας, από ψηλοτάκουνα πέδιλα και sneakers μέχρι τις μπότες σας και να κάνετε μοναδικές εμφανίσεις. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα κοστούμι από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα μεσάτο κοντό σακάκι με τονισμένους ώμους -βάτες, διακοσμητικά κουμπιά στο μπροστινό μέρος, ένα ασορτί ψηλόμεσο παντελόνι σε κλασική γραμμή και ένα τοπ. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκά ψηλοτάκουνα vinyl πέδιλα, Dukas με μεταλλικό τακούνι με το logos του σχεδιαστή. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Πέμπτη 8/10

Το ξέρετε όλες σας πολύ καλά πως τα φορέματα είναι ό,τι πιο ωραίο και πιο chic μπορείτε να έχετε γκαρνταρόμπα σας γιατί στην ουσία αποτελούν ένα ολοκληρωμένο look. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε μια σειρά από αξεσουάρ, ανάλογα κάθε φορά το στυλ που θέλετε να έχετε και φυσικά την περίσταση. Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το σεμιζιέ, το πουκαμισόφορεμα δηλαδή που δεν προορίζεται μόνο για το καλοκαίρι, αλλά μπορείτε και πρέπει να το επιλέξετε και αυτή τη σεζόν. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα shirt dress Carolina Herrera. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα μαντήλι στα μαλλιά, επίσης Carolina Herrera και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της μια πλεξούδα με έξτρα όγκο, χωρίστρα στη μέση και στολισμένη με ένα μαντήλι.

Παρασκευή 9/10

Το Καλοκαίρι μπορεί να πέρασε -βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του Φθινοπώρου αν και ο καιρός είναι ακόμα ζεστός- όμως τα λουλουδάτα μίνι φορέματα, σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα. Και δικαιολογημένα αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστούν με όλα τα αξεσουάρ σας, από ψηλοτάκουνα πέδιλα και γόβες, μέχρι τις μπότες, τα αρβυλάκια σας και τα αγαπημένα σας αθλητικά. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από τo brand Lavish Alice, 4evershowroom. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με κόσμημα με πέρλες στο λαιμό, Kymata Jewels, δερμάτινη ζώνη Individual Art Leather και σουέντ μπότες, BSB. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο, τη χωρίστρα στη μέση και τις γυρισμένες προς τα έξω άκρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα