Έχεις αραιά φρύδια; Ακολούθησε τη συμβουλή της expert!

Αν οι απόπειρές σου να γεμίσεις τα κενά στα φρύδια σου έχουν πέσει στο… κενό, η celebrity makeup artist και best-selling συγγραφέας Lisa Potter-Dixon (η οποία υπήρξε και Head MakeUp & Trend Artist της benefit στο Ηνωμένο Βασίλειο για 11 χρόνια) μοιράστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της χρήσιμα tips, που θα σου λύσουν τα χέρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Potter-dixon

(@lisapotterdixon)

“Κατ’αρχήν πάρτε μια μπατονέτα και περάστε την από τα φρύδια σας, κάνοντας κινήσεις μπρος-πίσω, για να αφαιρέσετε όλα εκείνα τα υπολείμματα μακιγιάζ που υπάρχουν αλλά δεν το είχατε συνειδητοποιήσει“, είπε η makeup artist. “Αυτή είναι μια κίνηση που χρειάζεται να κάνετε οπωσδήποτε, αλλιώς όποιο προϊόν για τα φρύδια και αν χρησιμοποιήσετε θα δείχνει θαμπό και δεν θα πάρετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Συνεχίστε με ένα gel φρυδιών με μικροίνες, το οποίο μιμείται οπτικά τις αληθινές τριχούλες. Εναλλακτικά, εκμεταλλευτείτε ένα brow tint που μπορεί να δώσει ένα εξίσου φυσικό αποτέλεσμα στα αραιά φρύδια – και αυτό, γιατί η σύνθεσή του μπορεί να δώσει έξτρα υφή και χρώμα χαρίζοντας λίγο περισσότερο σώμα και όγκο στα λεπτά, λιγοστά τριχάκια”, εξήγησε η ειδικός.

Και βέβαια, όποια τεχνική και αν προτιμάς για το γέμισμα των φρυδιών σου, δεν πρέπει να ξεχνάς την καθημερινή περιποίηση/ενδυνάμωση τους. Τα προϊόντα που περιέχουν καστορέλαιο ή έλαιο argan είναι ευεργετικά, καθώς και τα δύο περιέχουν υψηλή συγκέντρωση βασικών λιπαρών οξέων και βιταμίνης Ε, τα οποία ευννοούν την ανάπτυξη της τρίχας.

Ρίξε μια ματιά και σε αυτά τα 5 προϊόντα για τα φρύδια που ξεχωρίσαμε: 

MAC Eye Brows Big Boost Fibre Gel

Dior Diorshow Pump’N’Brow

Benefit Cosmetics Gimme Brow+ (αποκλειστικά στα Sephora)

Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel (αποκλειστικά στα Sephora)

Talika Eyebrow Lipocils Expert, gel για την ανάπτυξη των φρυδιών

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας: 

Και η Katy Perry ξάνοιξε τα φρύδια της!

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα πρέπει να μάθεις τα πάντα για αυτό το beauty tool!

Kate Middleton-Meghan Markle: Ποιο lip balm έχουν πάντα στην τσάντα τους;

Keywords
Τυχαία Θέματα