Δούκισσα Νομικού: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις διακοπές στις Κυκλάδες

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, ωστόσο την καλοκαιρινή περίοδο προτιμάει να το χρησιμοποιεί κυρίως για επαγγελματικούς λόγους, κάνοντας επιλεκτικές αναρτήσεις από την προσωπική ζωή της.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο περνάει το καλοκαίρι μαζί με την οικογένειά της, τον

σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και τα δύο παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία. Η ίδια έχει αφοσιωθεί στα παιδάκια της και είναι full time μαμά, γεγονός που απολαμβάνει!

Σύσσωμη η οικογένεια κάνει διακοπές στις Κυκλάδες, με τη Μύκονο να αποτελεί τη βάση της, καθώς διαθέτει εξοχική κατοικία. Και μπορεί το νησί των Ανέμων να αποτελεί έναν από τους πιο hot προορισμούς γι’ αυτή την περίοδο, ωστόσο η Δούκισσα Νομικού προτιμά την ήσυχη πλευρά του.

Μετά από λίγες ημέρες απουσίας από το Instagram, η ίδια επέστρεψε ανεβάζοντας μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες από το καλοκαίρι της. Η παρουσιάστρια επισκέφτηκε μία παραλία με βράχια – που πιθανότητα είναι στο Κουφονήσι – και έγινε ξανά παιδί, σκαρφαλώνοντας στα προσβάσιμα σημεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

«Από μικρή λάτρευα να σκαρφαλώνω σε βράχια και βουνά. Δεν φοβόμουν, δεν τα παρατούσα. Πάντα συνέχιζα. Να ανεβαίνω», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Τρόμαξα με κάποια πράγματα στην ψυχοθεραπεία»

 Οδυσσέας Σταμούλης: Πνίγηκε ο 11χρονος γιος του – Θρήνος για τον ηθοποιό

 Μπέσσυ Αργυράκη: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές

Keywords
Τυχαία Θέματα