Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Ερωτευμένοι στην Κέρκυρα λίγο πριν γίνουν γονείς

Την πιο όμορφη περίοδο διανύουν ο Απόστολος Ρουβάς και η σύντροφός του, Φανή Γιαβρίδου, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους! Το ζευγάρι περιμένει πώς και πώς τη στιγμή που θα γεννηθεί το μωρό του, με την ευτυχία του να είναι διάχυτη!

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκαλύφθηκε τον περασμένο Απρίλιο, όταν ο Απόστολος Ρουβάς δημοσίευσε ένα βίντεο που φιλούσε την κοιλιά της συντρόφου του, ενώ μερικές ημέρες αργότερα το επιβεβαίωσε, εκφράζοντας τη μεγάλη χαρά του που θα γίνει μπαμπάς.

Αυτή την περίοδο, το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές

του στον τόπο καταγωγής του σεφ, την Κέρκυρα. Οι δυο τους έχουν αδυναμία στο συγκεκριμένο νησί του Ιονίου και κάθε φορά που διαθέτουν ελεύθερο χρόνο το επισκέπτονται.

Την αποκάλυψη της απόδρασής τους έκανε ο Απόστολος Ρουβάς, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με την αγαπημένη του και μητέρα του παιδιού του. Οι δυο τους χαμογελούν στον φακό κατά τη διάρκεια της βόλτας τους.

«Νιώθω φανταστικά που θα γίνω πατέρας. Αμέσως μόλις μάθαμε για την εγκυμοσύνη, πήγαμε σε γιατρό για να είμαστε σίγουροι ότι είναι όλα καλά. Δεν ξέρω πώς θα είμαι ως πατέρας. Ήταν επιθυμία μου να γίνω μπαμπάς κάποια στιγμή.

Φύλο ξέρουμε, δεν θα το μοιραστούμε ακόμα. Ενδεχομένως κάποια στιγμή θα το αποκαλύψουμε», είχε εξομολογηθεί ο Απόστολος Ρουβάς στο «MEGA Καλημέρα» τον περασμένο Ιούνιο.

Διαβάστε ακόμα:

 Σοφία Βογιατζάκη: Ποζάρει αγκαλιά με τον Γιώργο Κιμούλη στην περιοδεία τους

 Ιωάννα Τούνη: Γιόρτασε τα 30α γενέθλιά της στις Μαλδίβες! Φωτογραφίες από το πάρτι

 Δανάη Μιχαλάκη: Οι κοινές φωτογραφίες με τον Γιώργο Παπαγεωργίου μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Keywords
Τυχαία Θέματα