Love Island: Πρώην παίκτρια του GNTM αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση

Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Ευάννα Ζουμούρογλου και μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε για το «Love Island», για τον σύντροφό της, αλλά και το GNTM.

Για την πρόταση από το «Love Island»: «Είχα μία πρόταση για το “Love Island”. Και τους είπα “συγγνώμη, έχω σχέση”. Δεν θα πάω να αναζητήσω τον έρωτα, τον έχω βρει εδώ στη Ελλάδα».

Για τη σχέση της με τον σύντροφό της: «Με το αγόρι μου συνεχίζουμε να συγκατοικούμε αλλά δεν περιμένω κάποια πρόταση γάμου. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας η δημιουργία οικογένειάς. Ο γάμος δεν με καίει,

ζούμε σαν παντρεμένοι. Δεν έχω σκοπό να αλλάξω σύντροφο. Θεωρώ ότι θα είναι ο πατέρας του παιδιού μου».

Για το GNTM, τους νέους και παλιούς κριτές: «Η Βίκυ Καγιά κάνει πολύ καλά και επιστρέφει στο GNTM αλλιώς φέτος δεν θα είχαμε GNTM. Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ξέρω αν ταιριάζει πολύ, ίσως τη βλέπω σαν diversity. Αναρωτιέμαι για τα φρύδια της, αν είναι φυσικά γιατί είδα φωτογραφία πριν από χρόνια που δεν ήταν ενωμένα.

Ο Άγγελος Μπράτης δεν θα λείψει, ίσως λείψει ο Δημήτρης Σκουλός. Ο Γιώργος Καράβας άξιζε να βρίσκεται στην καρέκλα του κριτή. Και ο Τάσος Σοφρωνίου έχει να δώσει πολλά στα παιδιά με βάση την εμπειρία του στη μόδα. Η Έλενα Γαλύφα είναι παρουσιάστρια στο backstage, δεν ξέρω γιατί επιλέχθηκε, ίσως για τους ακόλουθους στα social media».

Διαβάστε ακόμα:

 Στέλιος Ρόκκος: «Η γυναίκα μου είχε λιποθυμήσει και μια γυναίκα ήρθε να βγάλουμε σέλφι, την έβρισα»

 Πέτρος Κουσουλός: Η δικηγόρος της πρώην συζύγου του αποκαλύπτει το παρασκήνιο του διαζυγίου τους

 Καίτη Γαρμπή: «Πιθανώς να είμαι στο J2US, είμαστε σε συζητήσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα