Δώρα Τσαμπάζη: Το συγκινητικό μήνυμα για τις πρώτες γιορτές χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Το 2022 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τη Δώρα Τσαμπάζη και την οικογένειά της, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο σύζυγός της και επιτυχημένος αθλητής, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, σε ηλικία 42 ετών μετά από μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Οκτώβρη.

Η Δώρα Τσαμπάζη προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και με χαμόγελο και θετική σκέψη να συνεχίσει την πορεία της, καθώς έχει δύο μικρά παιδιά να μεγαλώσει. Φέτος, είναι η πρώτη χρονιά που η δημοσιογράφος δεν υποδέχτηκε το νέο έτος με τον

σύζυγό της. Μπορεί ο ίδιος να λείπει, όμως στη σκέψη τους είναι εδώ ανάμεσά τους.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, η Δώρα Τσαμπάζη αναφέρθηκε στη χρονιά που φεύγει και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δώρα Τσαμπάζη (@doratsambazi)

«Το 2023 μπήκε και θα κάποιος θα έλεγε ότι πρέπει να νιώθω ανακούφιση για αυτή τη δύσκολη χρονιά που έφυγε. Όμως τι ανακούφιση μπορώ να νιώσω όταν από εδώ και πέρα, κάθε χρόνος θα με βρίσκει χωρίς τον άνθρωπο μου; Οπότε η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν κακές και καλές χρονιές, δεν φταίνε τα χρόνια για την δυστυχία μας, καμιά φορά δεν φταίει και κανένας.

Ακόμα και η χειρότερη χρονιά μέσα της σίγουρα θα κρύβει έστω και κάποιες όμορφες στιγμές. Και αυτές πρέπει να κρατάμε και ταυτόχρονα από αυτές να κρατιόμαστε. Καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ σε όλους», έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη.

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Κουλιανού: «Διαγνώστηκα με σπονδυλοαρθροπάθεια μετά από έναν ρόλο»

Γιώργος Καπουτζίδης: Βούτηξε στη θάλασσα την πρώτη μέρα του χρόνου – Το μήνυμά του

 Meghan Markle: Ετοιμάζει νέο «χτύπημα» για τη βασιλική οικογένεια

Keywords
Τυχαία Θέματα