Ανασκόπηση 2022: Τα ζευγάρια που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Τι κι αν η Lady D. πιστεύει πως οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ, πολλοί ήταν οι επώνυμοι της εγχώριας αλλά και της ξένης showbiz που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μέσα στο 2022.

Μάλιστα, η είδηση του χωρισμού μερικών από αυτών, έσκασε σαν βόμβα που δεν περίμενε κανείς, μεταξύ μας, κάποια -πρώην πλέον- ζευγάρια θα τα θέλαμε ξανά μαζί.

Ας δούμε όμως ποιοι ήταν εκείνοι που χώρισαν το 2022. 

Shakira

– Gerard Pique

Μετά από 11 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δυο παιδιών, η Shakira και ο Gerard Piqué αποφάσισαν να χωρίσουν.

Στις 4 Ιουνίου, το πρώην ζευγάρι έστειλε ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης και επιβεβαίωσε τον χωρισμό του, τονίζοντας ότι απόλυτη προτεραιότητα έχουν τα παιδιά του.

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», ανέφεραν στην κοινή τους δήλωση.

Εκείνο το διάστημα, η σχέση της Shakira και του Gerard Piqué βρισκόταν στο προσκήνιο, καθώς τα ξένα μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν ότι ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έχει απατήσει την τραγουδίστρια.

Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας.

«Η απόφαση του διαζυγίου ήταν πολύ κατασταλαγμένη μέσα μου. Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους, δεν είναι κάτι ξεχωριστό. Δεν με ενόχλησε ούτε η ιδέα για το πώς θα το αντιμετωπίσουν τα Μέσα. Το ξεπέρασα. Είναι μία μεταβατική περίοδος αλλά δεν είναι μαύρη. Την αισθάνομαι πολύ φωτεινή. Είναι η μετάβαση και τα πράγματα κυλούν οργανικά και φυσιολογικά», είπε σε δηλώσεις της, μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού της, η Κατερίνα Παπουτσάκη.

– Gisele – Tom Brady

Η Gisele Bündchen και ο Tom Brady αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 13 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών, του12 ετών Benjamin και της 9 ετών Vivian.

Η ανακοίνωση της Gisele Bündchen στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις 29 Οκτωβρίου: 

«Με μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί, ο Tom και εγώ αποφασίσαμε φιλικά να οριστικοποιήσουμε το διαζύγιό μας. Προταιρετότητά μου ήταν πάντα και εξακολουθούν να είναι τα παιδιά μου, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καδιά. Θα συνεχίσουμε να τα μεγαλώνουμε μαζί, δίνοντάς τους την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που αξίζουν.

Η απόφαση για τον τερματισμό ενός γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη, όμως απομακρυνθήκαμε και μολονότι είναι φυσικά, δύσκολο να περνάει κανείς κάτι τέτοιο νιώθω ευλογημένη για το χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι στον Tom πάντα τα καλύτερα.

Ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο. Ευχαριστώ, Gisele».

– Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ύστερα από 12 χρόνια γάμου. Ωστόσο η κόρη τους, Μαρία, αποτελεί το συνδετικό τους κρίκο.

«Το πρώτο διάστημα αισθανόμουν μόνη. Το ότι ανακοίνωσα τον χωρισμό μου εκείνη την περίοδο, δεν σημαίνει ότι είχε συμβεί τότε. Νομίζω ότι πλέον αισθάνομαι ελεύθερη γυναίκα με την έννοια ότι δεν έχω τις υποχρεώσεις που είχα ως παντρεμένη», είχε πει μεταξύ άλλων στο «Πρωινό μας» η ηθοποιός, η οποία τόνισε πως δεν είναι μαζί με τον Μπρούνο Τσιρίλο τον τελευταίο περίπου χρόνο.

Kim Kardashian – Pete Davidson

Την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους πήραν η Kim Kardashian και ο διάσημος κωμικός από το «Saturday Night Live», Pete Davidson, μετά από 9 μήνες σχέσης. Θυμίζουμε ότι ειδύλλιό τους ξεκίνησε όταν η 41χρονη παρουσίασε το συγκεκριμένο show, τον Οκτώβριο του 2021.

Κανένας από τους δύο δεν έκανε δηλώσεις για τον χωρισμό τους, ωστόσο λίγο καιρό αργότερα ο Pete Davidson εθεάθη με την Emily Ratajkowski, με την οποία -σύμφνωνα με τα ξένα Μέσα- έβγαινε για λιγότερο από μήνα αλλά τελικά ούτε αυτή η σχέση ευδοκίμησε.

– Ελιάνα Χρυσικοπούλου – Νικόλας Φαράκλας

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νίκος Φαράκλας χώρισαν μετά από εννέα χρόνια γάμου.

Την είδηση του χωρισμού τους αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης, μέσα από το «Πρωινό μας» στα τέλη του Νοέμβρη. Ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής του ΟΚ! τόνισε μέσα σ’ όλα πως οι δυο τους παραμένουν ενωμένοι και έχουν καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του, το -πρώην πλέον- ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν ήθελε να απασχολήσει τα media με το γεγονός.

– Kendall Jenner – Devin Booker

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Kendall Jenner και ο Devin Booker μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Μποορεί οι δυο τους να είχαν διαψεύσει πριν από μερικούς μήνες τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως είναι οριστικό και αμετάκλητο.

Σύμφωνα μάλιστα με τα διεθνή μέσα, το γνωστό μοντέλο της οικογένειας των Kardashians και ο μπασκετμολίστας χώρισαν αθόρυβα λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

«Και οι δύο έχουν απίστευτα φορτωμένο πρόγραμμα αυτή τη στιγμή με τις καριέρες τους και αποφάσισαν να το θέσουν σε προτεραιότητα», ανέφερε πηγή στο People, ενώ συμπλήρωσε πως «έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και εύχονται μόνο το καλύτερο».

– Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης

Μετά από 5,5 χρόνια κοινής πορείας, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα στις αρχές του Δεκέμβρη, με την αποκάλυψη να γίνεται μέσα από το «Πρωινό μας» και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Οι δυο τους αποτέλεσαν ένα ζευγάρι που κρατούσε χαμηλό προφίλ καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, ενώ σε σπάνιες συνεντεύξεις που παραχωρούσαν μιλούσαν με πολύ τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Παρότι πλέον δεν είναι μαζί, προτεραιότητά τους παραμένει φυσικά η μικρή Ada, η οποία έχει μπει στη ζωή τους τα τελευταία δύο χρόνια και σκόρπισε απέραντη χαρά.

– Harry Styles – Olivia Wilde

View this post on Instagram

A post shared by Pomponik.pl (@pomponik.pl)

O Harry Styles και η Olivia Wilde χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα στη σχέση του, όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους στην Page Six.

«Ο Harry κάνει περιοδεία και θα χρειαστεί να λείψει στο εξωτερικό. Οπότε η Olivia θέλει να επικεντρωθεί στα παιδιά της και στη δουλειά της στο Los Angeles. Πήραν από κοινού αυτή την απόφαση», τόνισε η πηγή.

Όπως είπε επίσης η ίδια πηγή, οι δυο τους διατηρούν μια φιλική σχέση, ενώ πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή έχουν απλώς διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν χώρια».

– Αθηναΐς Νέγκα – Γιάννης Πουλόπουλος

Στις αρχές του Οκτώβρη, η Αθηναΐς Νέγκα ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον επί πέντε χρόνια σύζυγό της, Γιάννη, μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram.

Η Αθηναΐς Νέγκα και ο Γιάννης έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, η οποία γεννήθηκε το 2018 και έτσι σήμερα μετρά τέσσερα χρόνια ζωής.

«Δεν έχω κάτι να πω. Οι σχέσεις αλλάζουν. Ελπίζω να συνεχίσω να έχω μια καλή σχέση με τον άνδρα μου και να μπορούσε να πάμε μαζί σινεμά. Δεν έχω κάτι άλλο να πω», είχε δηλώσει στο «Πρωινό μας» η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια για τον χωρισμός της.

– Sandra Bullock – Bryan Randall Split

View this post on Instagram

A post shared by MEA WorldWide [MEAWW] (@meawwofficial)

Την απόφαση να χωρίσουν μετά πήρε η γνωστή ηθοποιός Sandra Bullock με τον επί 7 χρόνια σύντροφό της, Bryan Randall. Ωστόσο, ο λόγος που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους δεν έχει γίνει γνωστός.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015, καταφέρνωντας να κρατήσουν την την σχέση τους μακριά από τα μέσα ενημέρωσης.

Πηγή μάλιστα από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού, αποκάλυψε ότι ο Randall μετακόμισε από την οικία τους και διαμένει πλέον στο πατρικό του σπίτι, ωστόσο εξακολουθεί να έχει άριστες σχέσεις με την ηθοποιό και τα δυο της παιδιά, Louis και Lail.

– Σταυρούλα Χρυσαείδη – Παναγιώτης Τριβυζάς

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς χώρισαν οριστικά μετά από περίπου τρεις μήνες γάμου.

Οι δυο τους ήταν μαζί πεντέμισι χρόνια και τον περασμένο Σεπτέμβρη αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να επισφραγίσουν τον έρωτά τους. Ωστόσο, αυτός ο γάμος δεν έμελλε να κρατήσει και έτσι εδώ και λίγο καιρό ζουν χωριστά.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ για τα θερμά σας λόγια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και εσάς που τα λόγια σας δεν ήταν και τόσο θερμά. Ζητώ συγγνώμη που δεν σας έχω απαντήσει, αλλά αυτή την περίοδο προέχει η ψυχική μου υγεία και της οικογένειάς μου.

Προσπαθώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με σωστό ή λάθος τρόπο, να μην την εκθέτω και να προστατέψω την προσωπική μου ζωή, καθώς οφείλω να σεβαστώ και τις δύο οικογένειες, καθώς και τον άνθρωπο που ήμουν μαζί του 5,5 χρόνια», είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σταυρούλα Χρυσαειδή, μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού της.

– Emily Ratajkowski -Sebastian Bear-McClard


Την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους φαίνεται πως πήραν η Emily Ratajkowski και ο Sebastian Bear-McClard, μετά από 4 χρόνια έγγαμου βίου.

«Χώρισαν πρόσφατα. Ήταν απόφαση της Em. Τα πάει καλά. Είναι δυνατή και συγκεντρωμένη στον γιο της. Της αρέσει να είναι μαμά», δήλωσε τον Ιούλιο στο περιοδικό People άτομο που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον της 31χρονης.

Μάλιστα, οι φήμες περί χωρισμού για το ζευγάρι είχαν ξεκινήσει μήνες νωρίτερα, όταν οι paparazzi “τσάκωσαν” την Emily Ratajkowski να κυκλοφορεί χωρίς να φοράει τη βέρα της, κάτι που συνέβαινε παράλληλα και σε αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram.

– Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη χώρισε από τον σύντροφό της λίγο καιρό πριν οι δυο τους ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση τους.

Το γνωστό μοντέλο είχε επιλέξει εξαρχής να κρατήσει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που απέφευγε να δείχνει και να μιλά για τον σύντροφό της σε συνεντεύξεις της.

Ένα μήνα περίπου πριν ανακοινώσει τον χωρισμό της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε γνωστοποιήσει μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι εκείνη και ο σύντροφός της πήραν την ευλογία για τη σχέση τους από τον παπά

Να σημειωθεί πως το μοντέλο είχε δεχτεί πρόταση γάμου από τον πρώην αγαπημένο της και παρά το γεγονός ότι είχαν ξεκινήσει τις ετοιμασίες, ο κορονοϊός ανέτρεψε αρκετές φορές τα σχέδιά τους.

Διαβάστε ακόμα:

Αντιγόνη Ανδρεάκη: Συγκινεί η ανάρτηση για τη μάχη της με τον καρκίνο – «Την ασθένεια θα την νικήσω όρθια»

Αφροδίτη Σκαφίδα: Κοινή εμφάνιση με τον Πύρρο Δήμα λίγο πριν το Survivor

Χριστίνα Κοντοβά: Το μαγευτικό ταξίδι στη Ζανζιβάρη με την κόρη της

Keywords
ζευγαρια, κατερινα παπουτσακη, los angeles, σας ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ, lady, showbiz, shakira, ιουνίου, brady, instagram, σημαίνει, kim, saturday, night, live, συγκεκριμένο, media, people, styles, view, bryan, split, louis, οφείλω, sebastian, paparazzi, super, κορονοϊός, εμφάνιση, κινηση στους δρομους, kim kardashian , παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, βασιλικος γαμος, σταυρος δημας, Καλή Χρονιά, ξανα, instagram, μιλα, δημητρα αλεξανδρακη, γαμος, γυναικα, δουλεια, ηθοποιος, μπαρτσελονα, περιοδος, προγραμμα, σινεμα, υγεια, φημες, people, shakira, αγαπη, απιστευτα, αποκαλυψη, ατομο, βομβα, βρισκεται, γεγονος, δημητρα, γινει, γινεται, διαστημα, δηλωση, δηλωσεις, δειχνει, ευλογια, ελενα, ειπε, εννοια, εμφάνιση, ετων, ευημερια, ευχαριστώ πολύ, ζωη, ζωης, ιδεα, ιδια, λαθος, λειψει, λογια, μακρια, μηνες, μαρια, μπρουνο, νεγκα, νικο, παντα, οικια, οφείλω, παιδια, παμε, περιβαλλον, πηγη, σας ευχαριστώ, συγκεκριμένο, συζυγο, σπιτι, σχεδια, τραγουδιστρια, φυσικα, φορα, χριστινα, χαρα, bryan, brady, εννεα, φιλοι, ιουνίου, kim, κωμικος, lady, los angeles, louis, media, night, paparazzi, πληροφοριες, sebastian, σημαίνει, showbiz, σωστο, ταξιδι, styles, ξεκινησε, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα