Δώρα Τσαμπάζη: Η στιγμή που μίλησε στην κόρη της για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης «έφυγε» από τη ζωή στις 14 Οκτωβρίου σε ηλικία 42 ετών, μετά από μια δύσκολη αλλά γενναία μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Ο θάνατος του Ολυμπιονίκη του tae kwon do βύθισε στη θλίψη πέρα από την οικογένειά του, τον καλλιτεχνικό κι όχι μόνο κόσμο.

Λίγους μήνες μετά τον θάνατό του, η σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη.

Η ίδια μίλησε -μεταξύ άλλων- για το σοκ που βίωσε μόλις έμαθε ότι ο άντρας της διαγνώστηκε με καρκίνο, καθώς και για το όταν έπρεπε να ανακοινώσει στην κόρη της ότι ο μπαμπάς της δεν είναι πια στη ζωή.

«Για μένα το πένθος ξεκινά πριν χάσεις τον άνθρωπό σου, για τις χρόνιες παθήσεις ξεκινά πριν. Το πρώτο σοκ ήταν όταν έμαθα ότι ο Αλέξανδρος έχει καρκίνο. Ήταν ένα τεράστιο χαστούκι, ένας μικρός θάνατος. Ήταν δύσκολη η ημέρα που έφυγε και η κηδεία του, η τελετή, στην οποία έπρεπε να μην καταρρεύσω. Ήθελα όλα να γίνουν έτσι όπως του άξιζαν, είχα και αυτό το άγχος», είπε η Δώρα Τσαμπάζη.

Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για τη στιγμή που έπρεπε να ανακοινώσει στην κόρη της ότι ο μπαμπάς της έφυγε από τη ζωή: «Όταν η κόρη μου με κοίταξε με τα ματάκια της, έτσι όπως με συμβούλεψε ο παιδοψυχολόγος, δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της, της απορίας και ταυτόχρονα της απόγνωσης. Είχα πει ότι θα καθίσουμε όλο το βράδυ για να της λύσω όλες τις απορίες μέχρι να την πάρει ο ύπνος».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Δώρα Τσαμπάζη ανέφερε: «Με φόβιζε το τέλος, αν και ήμουν έτοιμη γι’ αυτό όσο μπορούσα. Τώρα δεν φοβάμαι κάτι, έχω ζήσει για εμένα το χειρότερο. Εκείνο το βράδυ απλώς δεν ήθελα να φύγω από κοντά του, αισθάνθηκα ότι είναι οι τελευταίες μου στιγμές μαζί του. Ήμουν σίγουρη ότι με άκουγε. Του μιλούσα, του τραγουδούσα… Όσες φορές του μιλούσα ανέβαιναν οι παλμοί του και το οξυγόνο του. Ένιωσα μεγάλη ανακούφιση και ευλογία που ήμουν εκεί δίπλα του. Του είχα υποσχεθεί από την αρχή πως θα είμαστε μαζί μέχρι το τέλος».

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Συγκλονίζει η γιαγιά της άτυχης Φραντζέσκας – «Αφήστε την να τη δω τουλάχιστον σε πλάνο»

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε on air -«Ντρέπομαι κι έχω αηδιάσει, αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό το παιχνιδάκι»

Σοφία Αλιμπέρτη: Στον… αέρα η πρεμιέρα της εκπομπής της

Keywords
Τυχαία Θέματα