Δομινίκη Παπαδοπούλου: Απαντά για τους «Σπαρτιάτες» -«Με αποκαλούν ιερόδουλη, δε γνώριζα ότι πίσω από το κόμμα κρυβόταν ο Κασιδιάρης»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα το κόμμα «Σπαρτιάτες», λόγω της εισόδου του στη Βουλή.

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου, η οποία έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό από τις εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές,  άνηκε στο συγκεκριμένο κόμμα και διεγράφη ξαφνικά από τον πρόεδρο των «Σπαρτιατών», Βασίλη Στίγκα.

Αιτία «η προβολή και η στάση ζωής της», όπως αναφέρει ο ίδιος στην «επείγουσα

ανακοίνωση» που ανέβηκε στο site του κόμματος.

Το πρωί της Τρίτης (27/6), η Δομινίκη Παπαδοπούλου εμφανίστηκε στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική, καθώς και τη διαγραφή της από το εν λόγω κόμμα.

«Εγώ γνώριζα ένα άτομο που ασχολιόταν με τα πολιτικά, το οποίο ήξερε τις ανησυχίες μου σχετικά με το χώρο και το μέλλον της Ελλάδας. Αυτός μου πρότεινε να κατέβω υποψήφια βουλευτής, γνωρίζοντας το κόμμα των “Σπαρτιατών”. Εγώ δεν το γνώριζα. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα και είπα ότι θα ήταν πολύ ωραίο γιατί θα είχα βήμα να εκφράσω τις δικές μου απόψεις και ουσιαστικά να εκπροσωπήσω τον φτωχό λαουτζίκο. Γνώριζα τις απόψεις του κόμματος όσον αφορά στα σοβαρά ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό και η φτώχεια», είπε αρχικά η Δομινίκη Παπαδοπούλου.

Στη συνέχεια, η ίδια ανέφερε: «Δεν γνώριζα ότι πίσω από το κόμμα κρύβεται ουσιαστικά ο κ. Κασιδιάρης, όπως δεν γνώριζα και πολλούς ανθρώπους από το κόμμα. Αυτή η ανακοίνωση είναι εδώ και μία εβδομάδα που την έχει κάνει (σ.σ: Βασίλης Στίγκας), δεν βγήκε μετά τις εκλογές.

Όταν άρχισα να διαφημίζω την υποψηφιότητά μου, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις, λέγοντας ότι αν κατέβω στις εκλογές δεν θα στηρίξουν το κόμμα. Το 99% ήταν θετικά σχόλια. Το 0,01% των μηνυμάτων που δέχτηκα με απειλούσαν ότι αν με βρουν στον δρόμο θα με κάνουν πρόβατο από το ξύλο, με αποκαλούν ιερόδουλη για να το πω ευγενικά, ότι είμαι η ντροπή του εθνικισμού που για εμένα αυτά τα πράγματα είναι ανύκουστα».

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου που προκάλεσαν σωρεία αρνητικών σχολίων

Σοκάρει o Νίκος Κουρκούλης: «Σε πρεμιέρα κάηκα κανονικά, είχα έγκαυμα τρίτου βαθμού»

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η πληρωμένη απάντηση στον Γκότση και η εμμονή της Μελίνας

Keywords
Τυχαία Θέματα