Aloe Vera: To gel αλόης είναι το hero product των διακοπών!

Η αλόη βέρα είναι το hero product στην περιποίηση της επιδερμίδας και χρησιμοποιείται από την κορυφή έως τα νύχια!
Πραγματικά το gel αλόης είναι τόσο πολύτιμο προϊόν για το καλοκαιρινό νεσεσέρ που δεν πρέπει να φύγεις χωρίς αυτό.

Θα σε ανακουφίσει στο λεπτό από τα πρώτα καψίματα του ήλιου, θα απαλύνει την ερυθρότητα, θα σου προσφέρει αναζωογόνηση, ενυδάτωση και δροσιά!

Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τα επουλωτικά και καταπραϋντικά του αποτελέσματα στο δέρμα.

Θες να δεις αναλυτικά τι προσφέρει αλλά και τα must

haves προϊόντα που περιέχουν αλόη;

#Ενυδάτωση:

Η αλόη βέρα είναι μια εξαιρετική φυσική ενυδατική κρέμα. Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, που βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος και στην πρόληψη της ξηρότητας. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα για να διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και ελαστικό.

Mario Badescu – Facial Spray With Aloe, Cucumber And Green Tea

#Καταπραϋντική και ηρεμιστική:

Η αλόη βέρα έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της ερυθρότητας, του ερεθισμού και της φλεγμονής. Χρησιμοποιείται συχνά για να καταπραΰνει τα ήπια ηλιακά εγκαύματα, τα εξανθήματα και άλλους ερεθισμούς του δέρματος.

Aloe Plus Colors – After Sun Sorbet

#Θεραπευτικές Ιδιότητες:

Η αλόη βέρα περιέχει διάφορες ενώσεις που προάγουν την επούλωση του δέρματος. Βοηθά στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου, το οποίο είναι απαραίτητο για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων ιστών του δέρματος. Περιέχει επίσης βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά που θρέφουν το δέρμα και υποστηρίζουν τη φυσική του διαδικασία επούλωσης.

GARNIER – HYALURONIC ALOE JELLY CREAM

#Επιδράσεις κατά της γήρανσης:

Η αλόη βέρα έχει αντιγηραντικά οφέλη λόγω της ικανότητάς της να βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό.

Holika Holika – Aloe 99%

#Θεραπεία ακμής:

Η αλόη βέρα έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των βακτηρίων που προκαλούν ακμή. Βοηθά επίσης στη μείωση της φλεγμονής που σχετίζεται με τα ξεσπάσματα ακμής.

Korres – Aloe Vera Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος 

#Μείωση ουλών:

Η αλόη βέρα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των ουλών και των κηλίδων.

Η αλόη βέρα είναι ένα φυσικό συστατικό και μια ιδανική επιλογή για όσους προτιμούν να χρησιμοποιούν βιολογικά ή φυτικά προϊόντα περιποίησης δέρματος. Είναι γενικά πολύ απαλό στο δέρμα και δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις ή ερεθισμό.

The Body Shop – Aloe Calm Hydration Sheet Mask

Επιλέξτε προϊόντα που περιέχουν υψηλής ποιότητας, καθαρό τζελ ή εκχύλισμα αλόης βέρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρεσκοεκχυλισμένο τζελ, μη επεξεργασμένο απευθείας από φυτό αλόης βέρα.

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Όλα όσα χρειάζεσαι για ένα effortless makeup look στην παραλία! 

Keywords
Τυχαία Θέματα