Διονύσης Σχοινάς -Πρω1νό: «Η Καίτη Γαρμπή δεν μου άρεσε με ξανθό μαλλί»

Συνέντευξη στο Πρωινό και τον δημοσιογράφο, Γρηγόρη Μπάκα παραχώρησε σήμερα (15/2) ο Διονύσης Σχοινάς.

Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει χωρίσει με την Καίτη Γαρμπή, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, οι οποίες προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Για την Καίτη Γαρμπή και τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν χωρίσει, είπε: «Με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο και με ρωτάνε όλα καλά με την Καίτη; έχετε χωρίσει με την Καίτη; Υπάρχουν κάποια site

που γράφουν χώρισε η Γαρμπή και ο Σχοινάς αναφερόμενοι στην επαγγελματική μας συνεργασία, αλλά ο τίτλος είναι χώρισε η Γαρμπή και ο Σχοινάς».

Σχετικά με μία φωτογραφία που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο με την Καίτη Γαρμπή με ξανθό μαλλί, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Τη φωτογραφία της Καίτης την είδα, ήταν πιπίνι ωραίο αλλά δεν μου αρέσει με το ξανθό. Με την Καίτη είμαστε ερωτευμένοι 25 χρόνια, το έχουμε πει. Σε βρήκα με βρήκες. Ήταν η γυναίκα που έβλεπα στα όνειρά μου μικρός και ήθελα να την παντρευτώ».

Όσο για τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη, σχολίασε: «Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ όταν μιλάμε σε μέσα ενημέρωσης. Μπορεί να θες να το πεις διαφορετικά και να το πεις διαφορετικά. Όλα τα καταλαβαίνω και την από δω πλευρά και την από εκεί. Αλλά πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ πως τοποθετούμαστε και αν πρέπει να τοποθετηθούμε, γιατί στο σημείο που έχουμε φτάσει είναι άλλοι αυτοί που θα κρίνουν. Όταν το είδα είπα “ωχ θα τον κράξουνε τώρα”».

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο ξεκαθάρισε τη θέση της για το περσινό περιστατικό -«Δεν είχα κλέψει τίποτα!»

Survivor: Χαμός στους Μαχητές -«Φέρε καμία νίκη για να μην είσαι τσάμπα εδώ»

Δημήτρης Μακαλιάς: «Με την Αντιγόνη έχουμε πάει σε σύμβουλο γάμου»

Keywords
Τυχαία Θέματα