Διονύσης Μακρής: «Τον είδα από την κάμερα, με λήστεψε, είναι γνωστός και τραγουδά ακόμα»

Ο Διονύσης Μακρής ταξίδεψε μέχρι τη Βαρκελώνη για να γυρίσει το βιντεοκλίπ του καινούργιου του τραγουδιού, «Είσαι πάλι εδώ», και εκεί βρέθηκαν η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το νέο του κομμάτι, τον γιο του και τη σύζυγό του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως κάποτε συνάδελφός του μπήκε στο καμαρίνι του και τον λήστεψε, τη στιγμή που ο ίδιος βρισκόταν πάνω στη σκηνή και τραγουδούσε.

Όσα δήλωσε ο Διονύσης Μακρής στην κάμερα της εκπομπής
του Mega

«Το τραγούδι το έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης και δεν θα μπορούσα να μην κάνω το βιντεοκλίπ στην Βαρκελώνη», είπε αρχικά ο Διονύσης Μακρής.

Για την οικογένειά του ανέφερε πως «ο γιος μου, Λεωνίδας, είναι 2 χρόνων και το σπίτι είναι άνω κάτω. Κάνω όλες τις δουλείες του σπιτιού, βοηθάει πολύ και η γυναίκα μου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στον συνάδελφο του που μπήκε στο καμαρίνι και τον λήστεψε.

«Με έχει “ληστέψει” συνάδελφός μου την ώρα που τραγουδούσα, μπήκε στο καμαρίνι μου τον είδα από τις κάμερες. Το άτομο που με λήστεψε είναι γνωστό, τραγουδάει ακόμα. Εγώ δεν θα ξανά δούλευα μαζί του», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Μακρής.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτή είναι η πεθερά του -Δείτε κοινές φωτογραφίες του με την μητέρα του Tyler McBeth

Οδυσσέας Σταμούλης: Συντετριμμένος ο ηθοποιός και η πρώην σύζυγός του στο μνημόσυνο του 11χρονου γιου τους

Λάκης Γαβαλάς: «Η Βίκυ Καγιά δεν χρειάζεται να είναι άλλο στην τηλεόραση»

Keywords
Τυχαία Θέματα