Ελένη Τσολάκη: «Με φοβίζει ο ανταγωνισμός» -Η απάντηση για τους πρώην συνεργάτες της

H Ελένη Τσολάκη την ερχόμενη Δευτέρα (25/9) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Open με την καινούργια πρωινή εκπομπή της.

Λίγες ημέρες πριν από το τηλεοπτικό της comeback, η παρουσιάστρια παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τους πρώην συνεργάτες της, Λάμπρο Κωνσταντάρα και Μαρία Φραγκάγκη, οι οποίοι τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκονται στην εκπομπή της Φαίης στον ΣΚΑΪ.

Η Ελένη Τσολάκη απαντά για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και
τη Μαρία Φραγκάκη

«Τι να σχολιάσω; Την απόφαση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Μαρίας Φραγκάκη να πάνε στην εκπομπή της Φαίης; Επαγγελματίες είναι. Καλά έκαναν και πήγαν, έτσι κι αλλιώς αυτό είναι μέσα στη δουλειά μας. Αυτό είναι που συμβαίνει. Όταν θεωρούμε ότι οι συνθήκες είναι ιδανικότερες κάπου αλλού, τότε κάνουμε το επόμενο βήμα. Οπότε, καλά κάνανε και καλή επιτυχία», είπε η Ελένη Τσολάκη για τους πρώην συνεργάτες της.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Με φοβίζει πάντα ο ανταγωνισμός. Καθένας μας στη δουλειά έχει αυτό το άγχος με τα νούμερα. Το θέμα είναι να μη σου αλλάζει όλη σου τη ζωή και να μην είναι αυτοσκοπός της ύπαρξής σου για το υπόλοιπο της ημέρας».

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Σταματόπουλος: Ο λόγος που δεν πήγε στη βάφτιση του γιου της Σπυροπούλου -«Ήμουν καλεσμένος αλλά…»

Σοκ! Πατέρας και κόρη δολοφόνησαν τρία βρέφη που προέκυψαν από αιμομικτική σχέση

Θάνος Κιούσης: Έκανε πρεμιέρα στον ANT1 με το «5X5» -«Οφείλω να σας συστηθώ…»

Keywords
Τυχαία Θέματα