Διονύσης Αλέρτας: «Στα 18 μου είχα ένα ατύχημα, έκανα έξι μήνες να περπατήσω»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε σήμερα το πρωί (21/1) ο Διονύσης Αλέρτας!

Ο γνωστός pastry chef αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον λίγων μηνών γιο του, στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, στο bullying, αλλά και στο ατύχημα που είχε στα 18 του χρόνια.

«Παλιά το bullying το λέγαμε χαβαλέ, να κοροϊδέψουμε, να χτυπήσουμε ο ένας τον άλλον πάνω στην πλάκα. Δεν μπορώ να πω ότι έχω δεχτεί bullying. Μπορεί να μου το έχουν κάνει, αλλά εγώ το πήρα σαν χαβαλέ», ανέφερε αρχικά ο Διονύσης Αλέρτας

για τη δική του θεώρηση για το bullying.

Για το ατύχημα που είχε και τον καθήλωσε στο κρεβάτι όταν ήταν 18 ετών, αποκάλυψε: «Δεν θα βγω να το πουλήσω, δεν μου αρέσει να κλαίγομαι. Στα 18 μου θυμάμαι το ατύχημα σαν καλή ανάμνηση. Είχα έξι μήνες να περπατήσω, δεν κλαίγομαι. Αν δεν είχα χτυπήσει στο ατύχημα μπορεί να μην είχα γίνει ζαχαροπλάστης. Όταν έπεσα με τη μηχανή οι γονείς μου έψαξαν τα αίτια στο κεφάλι μας, όχι σε άλλους».

Για την σύζυγό του και το πρώτο τους παιδάκι, ο Διονύσης Αλέρτας είπε: «Η Νάγια ήταν θαυμάστριά μου κι εγώ ως γνήσιος γύπας την προσέγγισα και φυσικά «έπεσε»! Ότι και να σου πω για το παιδί μου, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ζεις, το παιδί το κάναμε για εμάς. Στη διάρκεια του τοκετού ήμουν μέσα, έδινα οδηγίες στη γέννα. Όταν άκουσα το κλάμα γονάτισα στο κλάμα κι εγώ. Με το μωρό έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Όταν κάνεις ένα παιδάκι είναι στο πλαίσιο της χαράς αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

Πασίγνωστος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή

Υπόθεση 16χρονης: Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον παίκτη ριάλιτι που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Βιασμός Θεσσαλονίκη -Πρω1νό: Οι νέες δηλώσεις της 24χρονης πριν τη συμπληρωματική της κατάθεση

Keywords
Τυχαία Θέματα