Δήμος Αναστασιάδης: «Υπήρχαν στιγμές που γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμος Αναστασιάδης στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και την εκπομπή «Love it». Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα επαγγελματικά του, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει στη Eurovision με τη Σουηδία, αναφέρθηκε στην οικογένειά του αλλά και το Metoo.

Ο Δήμος Αναστασιάδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο την Τζένη Θεωνά ενώ αποκάλυψε γιατί ακόμα δεν έχει βαφτιστεί ο γιος τους:

«Με την

Τζένη δεν είμαστε παντρεμένοι με την έννοια του γάμου, έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Για μένα η τελετή είναι κατι σημαντικό, οπότε δεν αποκλείεται να παντρευτούμε. Είχαμε προγραμματίσει δυο φορές τη βάφτιση του γιου μας, αλλά την ακυρώσαμε λόγω καραντίνας, κάθε φορά κάτι γινόταν και κάποια στιγμή απηυδήσαμε και είπαμε να περάσει λίγος καιρός».

Ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε τη χαρά του για το Metoo ενώ δεν έκρυψε ότι στο παρελθόν έχει βιώσει κι εκείνος δύσκολες στιγμές:

«Έχω την αίσθηση ότι θα γίνουν αποκαλύψεις και στο χώρο της μουσικής, αν αυτό το πράγματα προχωρήσει. Χάρηκα πάρα πολύ που έγινε το Metoo. Ήμουν πολύ τυχερός και δεν έτυχε να μπω ποτέ σε κάτι τέτοιο. Ωστόσο, φυσικά και πέρασα και εγώ κάποιες δυσκολίες, δεν είχα καλή αντιμετώπιση. Υπήρχαν στιγμές που γυρνούσα σπίτι κι έκλαιγα αλλά νομίζω πώς όλοι το έχουν πάθει».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη του Δήμου Αναστασιάδη:

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε γιατί «τρελάθηκαν» τα παιδιά της – Τι συνέβη στο σπίτι;

Πρω1νό 15/10: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

Ρένια Λουϊζίδου στο Πρω1νό: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν θυελλώδης σαν χαρακτήρας, εκρηκτικός»

Keywords
Τυχαία Θέματα