Δημήτρης Βλάχος: Το βίντεο που δημοσίευσε μας στεναχωρεί…

Mέχρι πριν λίγες μέρες όλοι ήμασατν σίγουροι πως θα δούμε τον Δημήτρη Βλάχο μέσα στο Survivor. Τελικά, λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο ο ίδιος ακύρωσε τη συμμετοχή του και αποκάλυψε τους λόγους μέσω του λογαριασμού του στο instagram.

«Από το 2001 που ασχολούμαι με την τηλεόραση κλπ… έχω 2 βασικούς ΚΑΝΟΝΕΣ από την μικρή μου αυτή εμπειρία… Να μην ανακοινώνω ή επιβεβαιώνω

ΤΙΠΟΤΑ μέχρι να υπογραφούν τα ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ… και μέχρι να προβληθεί η δουλειά σου στον ”αέρα”… όλα είναι πιθανά… Τόσο καιρό δεν είχα επιβεβαιώσει τη συμμετοχή μου στο SURVIVOR λόγω του ότι δεν είχα δει τα συμβόλαια… μέχρι χθες… με αποτέλεσμα να μη συμφωνήσουμε… Δυστυχώς (ή ευτυχώς…) δε θα λάβω μέρος στο συγκεκριμένο project… όσο έτοιμος κι αν νιώθω σωματικά και ψυχολογικά… Για εμένα ήταν καθαρά μια τηλεοπτική δουλειά… Οπότε έτσι την αντιμετώπισα από την αρχή μέχρι και το τέλος… Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος… κι ας επιβιώσει ο καλύτερος», έγραψε.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μη συμμετοχής του ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο που τον δείχνει να γυμνάζεται και δείχνει σε πόσο καλή φόρμα βρίσκεται. Αυτό από μόνο του δείχνει πως θα ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης με πολύ καλή αντοχή μέσα στο παιχνίδι.

#absfordayz #trainingday #musclemania #training #ripped #rippedtothebone #shredded #veins #fitness #fitnessmodel #aesthetix #fitnesspageforall #musclemaniaworld #motivation #brospiration #fitnessphysique #top_physiques #gymaesthetic #fitplanet #fitnessaddict #abs #inspiration #fitnessfreak #fitnessmotivation #squats #quads #trainhard #swole #dedication #shredded

A post shared by Dimitris Vlachos (@dimitrisvlachos) on Jan 6, 2018 at 10:22am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα