Acun Ilicali: ”Μοναδικός μου στόχος είναι να γίνω No1 στον κόσμο”

Είναι από τα πρόσωπα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στον χώρο των Media με τις επιτυχημένες του παραγωγές να διαδέχονται η μια την άλλη. Ο λόγος για τον Acun Ilicali που λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor 2 παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα.

Πες μου για τη σχέση σου με την Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο. Φαντάζομαι κυκλοφορείς. Ο κόσμος σε αναγνωρίζει;

«Με

πλησιάζουν συνέχεια. Στην Αθήνα μένω για έξι ώρες κάθε φορά και πάντα αν κάτω σ’ ένα καφέ ή κάνω μια βόλτα βρίσκονται άτομα να μου μιλήσουν, να μου πουν πόσο ευχαριστιούνται τα σόου μας, τις παραγωγές μας. Σήμερα, παρότι πνιγόμουν στη δουλειά, έκανα βόλτα στην Αθήνα για να νιώσω αυτό το φιλόξενο κλίμα. Να με κοιτάνε με ζεστασιά»

Άρα, έχεις εισπράξει καχυποψία; Ένας Τούρκος ξαφνικά πρωταγωνιστεί στα ελληνικά πράγματα.

«Δεν το βλέπω έτσι. Δεν πιστεύω στον περίφημο διχασμό των δυο λαών. Καθώς παρακολουθώ τις εξελίξεις τα τελευταία 25 χρόνια, πιστεύω ότι ποτέ δεν υπήρξαμε κοντά ως λαοί»

Τι απαντάς, όμως, σε όσους δεν βλέπουν με καλό μάτι το γεγονός ότι ουσιαστικά διαμορφώνεις κι εσύ την ποπ κουλτούρα στην Ελλάδα.

«Τους απαντάω με όλη μου την ειλικρίνεια ότι δεν υπάρχει καμία κρυφή ατζέντα πίσω από την παρουσία μου εδώ. Είμαι επιχειρηματίας, άνθρωπος ψυχαγωγίας. Ξέρεις, κυκλοφορούν και στην Τουρκία φήμες για μένα. Αυτή είναι η πρώτη μου συνέντευξη στην Ελλάδα, οπότε μου δίνεται η ευκαιρία να απευθυνθώ στο ελληνικό κοινό. Το μόνο, λοιπόν, που θέλω να πω είναι ότι ο μοναδικός μου στόχος είναι να γίνω Νο 1 στον κόσμο. Όταν διαβάζετε για μένα, μη βάζετε στο μυαλό σας ότι έχω κάποια μυστικά πολιτικά σχέδια ή συνωμοσίες»

Keywords
Τυχαία Θέματα