Survivor: «Στον Κώστα Πηλαδάκη δεν άρεσε η αναφορά στην πρώην του, ήταν τελείως άκομψο»

Θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το σχόλιο που έκανε ο Ατζούν Ιλίτζαλι για τον σύντροφο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, Κώστα Πηλαδάκη. Ο Τούρκος παραγωγός, που αυτή την περίοδο αντικαθιστά τον Γιώργο Λιανό στο Survivor, σχολίασε το γεγονός ότι το γνωστό μοντέλο είναι η δεύτερη σχέση του επιχειρηματία που μπαίνει στο reality επιβίωσης.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία της ακούγοντας τα λόγια του Ατζούν Ιλίτζαλι, αφού ήρθε σε δύσκολη θέση. Ειδικότερα, ο Τούρκος παραγωγός

είπε:

«Είσαι πολύ αισιόδοξο κορίτσι, αλλά ένα πράγμα πολύ ενδιαφέρον για σένα είναι το αγόρι σου, ο Κώστας. Είναι πολύ καλό παιδί από την Ελλάδα. Εύχομαι να είστε πολλά χρόνια μαζί και να είστε χαρούμενοι. Τον ξέρω πριν από σένα. Στον πρώτο κύκλο του Survivor… Όχι δεν τον γνώρισα προσωπικά, τον ξέρω από κει αλλά σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει κάποιο κορίτσι στο παιχνίδι μας. Κώστα, ελπίζω αυτή να είναι τελευταία φορά. Τόσο όμορφο κορίτσι σε παρακαλώ μείνε μαζί της και είμαι σίγουρος ότι θα είσαι πολύ ευτυχισμένος μαζί της. Είναι πολύ αισιόδοξο κορίτσι και εύχομαι ότι δε θα στείλεις άλλο κορίτσι στα επόμενα Survivor».

Το πρωί της Τετάρτης 27/4, η Μαρία Καλάβρια, φίλη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη, μίλησε στο Happy Day για το περιστατικό, εκφράζοντας την ενόχλησή της.

«Ποιος δεν θα ένιωθε αμήχανα στη θέση της Ναυσικάς όταν για κάποιον λόγο λένε και χρησιμοποιούν ότι είναι η δεύτερη σχέση του Κώστα Πηλαδάκη που μπαίνει μέσα στο Survivor. Ήταν τελείως άκομψο. Δεν θα έπρεπε να ειπωθεί. Νομίζω φέτος το Survivor έχει γίνει πολύ reality αλλά με άσχημο τρόπο. Έχουν ξεφύγει φέτος δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα επεισόδια και πρέπει οι παίκτες να είναι πάρα πολύ δυνατοί να αντέξουν όσα γίνονται εκεί μέσα.

Μίλησα με τον Κώστα Πηλαδάκη και  δεν του άρεσε αυτή η αναφορά που έγινε… Δεν υπήρχε λόγος να γίνει. Μπορεί ο Ατζούν να αναφέρθηκε στον Κώστα Πηλαδάκη αλλά σας το λέω σίγουρα, δεν είναι φίλος του, δεν έχουν γνωριστεί ποτέ. Και όταν η Ναυσικά μπήκε στο Survivor ο Κώστας ήταν ο τελευταίος που το συζήτησε μαζί του. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Την περιμένει πώς και πώς, τη στηρίζει, είναι δίπλα της, είμαστε όλοι δίπλα της και μαζευόμαστε και τη βλέπουμε», ήταν τα λόγια της Μαρίας Καλάβρια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Άγριες Μέλισσες: Το όνειρο της Δρόσως γίνεται εφιάλτης…

 Ναταλί Κάκκαβα: Το συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια του παππού της -«Ήταν πατέρας για εμένα»

 Αντιγόνη Δρακουλάκη: Η ιστορία πίσω από τη γνωριμία με τον σύζυγό της – «Είχαμε πολύ μίσος μεταξύ μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα