Δημήτρης Σούρας: Περιγράφει με λεπτομέρεια την τελευταία επικοινωνία του με τη Μάρθα Καραγιάννη

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών άφησε χτες το μεσημέρι (18/9) η Μάρθα Καραγιάννη.

Ο ψυχίατρος και ο στενός συνεργάτης της, Δημήτρη Σούρας, επιβεβαίωσε την δυσάρεστη είδηση στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Πριν από λίγη ώρα, ο ίδιος μίλησε εκπομπή «Happy Day», περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια της τελευταία του επικοινωνία με την σπουδαία ηθοποιό, λίγο πριν αυτή “φύγει” από τη ζωή.

«Ξύπνησα το πρωί της Κυριακής και μίλησα με την Ντόρα, με την οποία είναι σαν αδελφές. Ήταν ανήσυχη, λέγοντάς μου πως η Μάρθα δεν ήταν καλά. Της ζήτησα να της μιλήσω

στο τηλέφωνο και εκείνη την στιγμή είπα “κα”, σταμάτησε και ήταν η στιγμή που έφυγε, είπε αρχικά ο Δημήτρης Σούρας.

«Ήταν κάτι το οποίο δεν μπορώ να το φιλτράρω ακόμα. Παίρνω τη Ντόρα που ήταν δίπλα της στο τηλέφωνο και της ζητώ να καλέσει ασθενοφόρο, τα πάντα. Της έδωσα το νούμερο και σε τρία λεπτά με πήρε η Ντόρα ουρλιάζοντας λέγοντάς μου ότι η Μάρθα έφυγε. Ήταν κάτι το αναπάντεχο. Η Μάρθα είχε υποστεί δύο εγχειρήσεις, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Μετά από αυτές τις εγχειρήσεις είχε κλειστεί στο σπίτι γιατί είχε αποκτήσει κάποια κινητικά προβλήματα. Δεν ήθελε να βγαίνει έξω με καροτσάκι. Δεν το περίμενε κανείς μας», περιέγραψε ο αγαπημένος φίλος της Μάρθας Καραγιάννη.

Διαβάστε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γενέθλια για τη μαμά της -Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

Σταύρος Σβήγκος για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του -«Ήταν πάρα πολύ σκληρό…»

Μαίρη Συνατσάκη: Κατέβηκαν αναρτήσεις της από το Instagram -Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα