Γιώργος Μαυρίδης: Η αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Σάκη Τανίμαδη

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βάφτισαν τις δίδυμες κόρες τους στη Μύκονο το Σάββατο 17/9 και πολλοί ήταν εκείνοι που έδωσαν το παρών σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Μαυρίδης, η παρουσία του οποίου αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη στους παρευρισκομένους, μιας και τα τελευταία χρόνια είχαν απομακρυνθεί με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Οι δύο άνδρες φαίνεται πως έλυσαν την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους και αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στη φιλία τους.

Έτσι, ο Γιώργος Μαυρίδης ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων προκειμένου να παραστεί στη βάφτιση των διδύμων και να ευχηθεί στους γονείς τους.

Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, αναφέροντας: «Ήρθαμε να ευχηθούμε στους γονείς! Τα παιδιά να είναι πάντα ευτυχισμένα, υγιή οι νονοί πάντα άξιοι και η οικογένεια να είναι χαρούμενη και να θαυμάζει τα παιδάκια της».

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιώργο Μαυρίδη για τη μακροχρόνια φιλία που τον συνδέει με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την αμηχανία του, δηλώνοντας: «Ναι».

Διαβάστε ακόμα:

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γενέθλια για τη μαμά της -Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

 Σταύρος Σβήγκος για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του -«Ήταν πάρα πολύ σκληρό…»

 Μαίρη Συνατσάκη: Κατέβηκαν αναρτήσεις της από το Instagram -Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα