Δημήτρης Σαμόλης για Ίαν Στρατή: «Έτσι όπως το είπα, ακούστηκε αρνητικά που έχουμε συνεργαστεί»

Ο Δημήτρης Σαμόλης είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή του για το γεγονός ότι Ίαν Στρατής του «έκλεψε» μέσα από τα χέρια τον ρόλο που ήθελε στις «Άγριες Μέλισσες».

«Στην αρχή μου έκαναν κάστιγνκ για τον ρόλο ενός ήρωα που ήταν και τραγουδιστής, οπότε είπα ότι “τελείωσε, θα με πάρουν”, αλλά πήραν τον Ίαν Στρατή και είπα “ρε παιδιά σοβαρά τώρα; Δεν πήρατε εμένα;”. Τελικά όμως με πήραν μετά για τον ρόλο του γιατρού που ήταν και μεγαλύτερος και τον αγάπησα πολύ. Νομίζω όμως, ναι, πως με τις σειρές εποχής κάτι με συνδέει», είχε πει χαρακτηριστικά

ο ηθοποιός στο «Στούντιο 4».

Σήμερα (15/2) Δημήτρης Σαμόλης θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ότι δεν είχε αναφέρει το γεγονός αρνητικά, καθώς συμπαθεί και εκτιμά πολύ τον Ίαν Στρατή.

«Έτσι όπως το είχα πει, ακούστηκε αρνητικά για τον άνθρωπο, που έχουμε συνεργαστεί με τον Ίαν και τον συμπαθώ πολύ. Είναι φανταστικός. Το είχα πει χαριτολογώντας προφανώς. Με το που θέλω κάτι, πάω και το ζητώ direct. Συνήθως ανοίγει η πόρτα. Τελικά ήταν πολύ καλύτερα γιατί έπαιξα σε περισσότερα επεισόδια και μου άρεσε ο ρόλος», είπε αρχικά.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Σαμόλης αναφέρθηκε και στην περίοδο που δούλεψε ως ασκούμενος δικηγόρης, πριν ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Δούλεψα τέσσερις μήνες κι έπαθα κρίσεις πανικού. Είναι ένας χώρος τελείως έξω από εμένα. Μην πω κι ακουστεί κάτι άσχημο, αλλά δεν είναι για εμένα πάντως», αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του Open.

Διαβάστε ακόμα:

Βάσια Τριφύλλη για Πέτρο Φιλίππιδη: «Τον λάτρευα, δεν ήμουν η μόνη τρελή της παρέας»

Ξέσπασε ο Μίλτος Τεντόγλου: Ακύρωσαν την κορυφαία επίδοσή του στον κόσμο λόγω… παπουτσιών

Μαίρη Παναγάκου: Συγκλονίζει η επιστολή που της άφησε ο γιος της πριν αυτκτονήσει

Keywords
Τυχαία Θέματα