Δημήτρης Παπανώτας: Επισήμως στον ΣΚΑΪ – Η ανάρτηση του παρουσιαστή!

Την περασμένη Παρασκευή ο Δημήτρης Παπανώτας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το Happy Day, στην τελευταία εκπομπή της πρωινής παρέας του Alpha.

«Οι επαγγελματικοί κύκλοι κλείνουν, οι προσωπικές σχέσεις μένουν. Ελπίζω να μείνουν οι προσωπικές σχέσεις γιατί έχουμε γίνει μια παρέα και προσωπική. Θέλω να ευχαριστήσω για αυτά τα 5 Happy Years τον Alpha,

τον κ. Κοντομηνά για την εμπιστοσύνη του, όλους όσοι πέρασαν από τη διεύθυνση του σταθμού, την κ. Βλαβιανού και όλες τις κυρίες των δημοσίων σχέσεων, την Μαίρη Παλιαλέξη και φυσικά εσένα Σταματίνα μου που μου έδωσες αυτή την ευκαιρία να είμαι δίπλα σου. Νιώθω ακόμα ότι είμαι στην οικογένεια του Alpha και που θα φύγω, πάλι θα νιώθω ότι θα είμαι στην οικογένεια του Alpha κι ελπίζω και ο Alpha να τρέφει τα ίδια αισθήματα για μένα. Όμως, δυστυχώς από τον Σεπτέμβρη δεν θα είμαστε μαζί. Θα είναι από τις λαμπρές σελίδες στην τηλεοπτική μου ιστορία αυτά τα 5 χρόνια του Happy Day», ανέφερε στον αέρα του Happy Day.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το Fay’sbook ο παρουσιαστής θα βρεθεί στο νέο μεσημεριανό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα που σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα προβάλλεται 12-2 καθημερινά.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, ο Δημήτρης Παπανώτας ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με το κανάλι του Φαλήρου γράφοντας:

«Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΆΙ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΆΙ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά….»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΆΙ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΆΙ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά….

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) στις 10 Ιούλ, 2019 στις 9:19 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Λάουρα Νάργες: Βουτιές στη Μύκονο με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο… χωρίς ρετούς!

Στέλλα Μιζεράκη: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της για τον Πάνο Ζάρλα

Χώρισαν μόλις 3 μήνες μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα