To χτένισμα της Sienna Miller που μπορείτε να αντιγράψετε τόσο στο γραφείο όσο και στο γάμο της κολλητής σας

Τη Sienna Miller την αγαπάμε και την ακολουθούμε. Είναι κομψή, ανεπιτήδευτη και πάντα in style. Σε κάθε της εμφάνιση φροντίζει να υιοθετεί ένα twist που κάνει τη διαφορά τόσο στο μακιγιάζ όσο και στο χτένισμα της. Ειδικά όσο αφορά τα μαλλιά της είναι πάντα ιδιαίτερα προσεχτική. Θέλει μεν να είναι και να δείχνουν περιποιημένα  αλλά από την άλλη δεν της

αρέσει το “μόλις βγήκα από το κομμωτήριο” look. Προτιμά να δείχνουν χτενισμένα μεν, ανέμελα δε. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το μακιγιάζ της.

Στο συγκεκριμένο όμως post θα ασχοληθούμε με το τελευταίο της hairstyle το οποίο ήταν υπέροχο χωρίς υπερβολές. Την είδαμε λοιπόν στο φεστιβάλ Glastonbury (το βρετανικό Coachella) με μία λευκή, άνετη ολόσωμη φόρμα, ίσια πέδιλα και τα μαλλιά της μαζεμένα σε ένα ανέμελο σινιόν που είναι τέλειο τόσο για τις καθημερινές στο γραφείο όσο και για τις βραδινές εμφανίσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMELEON (@cameleon.be) στις 30 Ιούν, 2019 στις 12:43 πμ PDT

Ναι, δείχνει σαν να τα έχει μαζέψει πρόχειρα μόνη της το πρωί. Και αυτή είναι  γοητεία του χτενίσματος. Είναι υπέρκομψο χωρίς κόπο και υπερβολές. Δεν είναι τέλειο αλλά έχει το look που χρειάζεται κάθε γυναίκα για να δείχνει προσεγμένα χαλαρή.

Τα μαλλιά της είχαν τόσο όσο όγκο χρειάζεται στην κορυφή ώστε να μην δείχνουν υπερβολικά ενώ δύο τούφες ακουμπούσαν στο πρόσωπο της προσφέροντας μια καλοκαιρινή ανεμελιά αλλά και τη γαλλική φινέτσα που είναι hugh trend τη φετινή σεζόν. Παράλληλα μερικές τούφες ήταν επίσης ελεύθερες στο κάτω μέρος αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο το cool look τους χτενίσματος.

Φυσικά μπορείτε να το πετύχετε μόνες στο σπίτι. Θα χρειαστείτε ένα σπρέι χτενίσματος για όγκο ή ακόμη καλύτερα ένα dry shampoo το οποίο απομακρύνει μεν τυχόν λιπαρότητα αλλά επίσης ανασηκώνει τις ρίζες. Επίσης θα πρέπει να έχετε πρόχειρα μερικά τσιμπιδάκια τα οποία πρέπει να τοποθετήσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να μη φαίνονται. Εκτός αν θέλετε να στολίσετε το σινιόν με καλοκαιρινά pins με κοχύλια που είναι hugh trend επίσης.

Διαβάστε ακόμη:

H Lady Gaga λανσάρει συλλογή μακιγιάζ και είναι συγκλονιστική, όπως άλλωστε και η ίδια!

H νέα συλλογή μακιγιάζ της Kim Kardashian είναι σκέτη φωτιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα