Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απαντά για τη σχέση του με τη Μενεγάκη και τη θέση του στο πάνελ

Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου του. Η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου τον ρώτησε σχετικά με τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη και την απουσία του από το πάνελ της εκπομπής τις προηγούμενες ημέρες. Ο παρουσιαστής τόνισε πως όλα είναι καλά και πως στην εκπομπή συμβαίνουν συνεχώς αλλαγές στο πάνελ σύμφωνα με τη θεματολογία.

«Μια χαρά παιδιά, όλα είναι καλά. Έτσι είναι αυτή η εκπομπή. Υπάρχει ένα βάθος πάγκου,

όπως λέμε και στον αθλητισμό και μπαίνουμε και βγαίνουμε. Η ενότητά μου ήταν κάτι που είχα προτείνει από τον Αύγουστο και μου αρέσει πολύ», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Όταν ρωτήθηκε για το αν στενοχωρήθηκε με ό,τι συνέβη, ο παρουσιαστής είπε: «Εμένα μου αρέσει η ομάδα, μου αρέσει η δουλειά μου. Ναι, κάνω πρωταθλητισμό αλλά το εγώ μου δεν βγαίνει πάνω από την ομάδα μου και πάνω από την εκπομπή. Υπάρχουν δύσκολες ημέρες στις συνεργασίας αλλά αυτό δεν με στενοχωρεί».

Διαβάστε ακόμα:

 Ντόρα Κουτροκόη: Τα “καρφιά” για Οικονόμου – Παυλόπουλο μετά την απομάκρυνση από το «Σήμερα» -«Δεν μου φέρθηκαν έντιμα, δεν με στήριξαν»

 Σήμερα: Οικονόμου – Παυλόπουλος ανακοίνωσαν το τέλος της Κουτροκόη από την εκπομπή

 Λάκης Γαβαλάς σε Ιωάννα Μαλέσκου: «Είσαι απλά μία πολύ ωραία γυναίκα… και λοιπόν;»

Keywords
Τυχαία Θέματα