Σήμερα: Οικονόμου – Παυλόπουλος ανακοίνωσαν το τέλος της Κουτροκόη από την εκπομπή

Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος καλημέρισαν τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ μέσα από την εκπομπή «Σήμερα» το πρωί της Παρασκευής 2/12, ωστόσο στο πλευρό τους δεν βρισκόταν η Ντόρα Κουτροκόη. Η δημοσιογράφος από σήμερα θα βρίσκεται εκτός εκπομπής, όπως ανακοίνωσαν οι συνάδελφοί της.

Οι δύο παρουσιαστές ανέφεραν ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με την εκπομπή και την ευχαρίστησαν για όσα πέρασαν μαζί όλο αυτό το διάστημα.

«Παρατηρείτε ότι είμαστε οι δυο μας σήμερα εδώ. Να σας πούμε ότι η συνάδελφός μου, Ντόρα Κουτροκόη,

δεν θα είναι μαζί μας από σήμερα και στο εξής. Έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία της με την εκπομπή.

Εμείς να της ευχηθούμε τα καλύτερα, καλή τύχη. Την ευχαριστούμε πολύ. Καλή συνέχεια στα σχέδιά της, σε ό,τι κι αν κάνει επαγγελματικά από εδώ και πέρα. Η φιλία δεν τελειώνει, είμαστε συνάδελφοι εδώ και πολλά χρόνια…», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Οικονόμου.

Να θυμίσουμε πως εχθές 1/12 η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε μέσα από το «Happy Day» ότι ο σταθμός αποφάσισε να απομακρύνει τη Ντόρα Κουτροκόη από το «Σήμερα», γιατί θεωρεί ότι δεν εντάχθηκε στην ομάδα ενώ υπήρχαν και κάποια πρακτικά προβλήματα με τα παράθυρα. Σήμερα, ωστόσο, η Ντόρα Κουτροκόη δεν βρέθηκε στο πόστο της.

Διαβάστε ακόμα:

 Λάκης Γαβαλάς σε Ιωάννα Μαλέσκου: «Είσαι απλά μία πολύ ωραία γυναίκα… και λοιπόν;»

 Παρασκευή Κερασιώτη: Το βίντεο στα social media με την ποδιά σερβιτόρας –«Δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα»

 Θανάσης Κουρλαμπάς για την απώλεια της μητέρας του: «Το κενό που μένει είναι δυσαναπλήρωτο»

Keywords
Τυχαία Θέματα