Δημήτρης Μακαλιάς -Αντιγόνη Ψυχράμη: Το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους είναι βγαλμένο από παραμύθι -Φωτογραφίες

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο του έχουν αποκτήσει έναν γιο ο οποίος γεννήθηκε το 2017, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο ήρθε στη ζωή και η κόρη τους. Tώρα, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη μπορούν να πουν ότι η ευτυχία τους έχει ολοκληρωθεί, αφού τα παιδιά τους είναι το παν για εκείνους.

Το ζευγάρι ζει σε ένα πολύ όμορφο σπίτι και δεν παραλείπει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από το εσωτερικό του, το οποίο είναι

μοντέρνο και minimal.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι φυσικά και το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους, το οποίο κυμαίνεται σε ροζ και λευκές αποχρώσεις.

Πρόσφατα, ο Δημήτρης Μακαλιάς δημοσίευσε δυο σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει στον φακό κρατώντας στην αγκαλιά του την μικρή του πριγκίπισσα.

«Φοβερή εμπειρία, θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο σε όλες τις γυναίκες που έγιναν μανούλες. Θεωρούσα ότι αυτή τη φορά δεν θα συγκινηθούμε το ίδιο. Στα πρώτα δευτερόλεπτα συγκινηθήκαμε πολύ, γιατί ήταν μία δύσκολη εγκυμοσύνη και μία δύσκολη γέννα. Αυτά που είδατε ήταν αφότου γέννησε η Αντιγόνη. Είμαστε πάρα πολύ καλά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο», είχε αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Δημήτρης Μακαλιάς για τον ερχομό της κόρης του.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Βερλέκης: Η απίστευτη αποκάλυψη για την επαγγελματική του πορεία -«Στην τηλεόραση έχω κάνει…»

Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Η μητέρα μου σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί»

Τριαντάφυλλος: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου του -«Ο Θεός μας έστειλε το καλύτερο δώρο»

Keywords
Τυχαία Θέματα