Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο του -«Ξεκινήσαμε να περπατάμε»

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλέξανδρου έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον περασμένο Ιανουάριο και χαίρονται στο έπακρο την κάθε στιγμή με τον μικρό τους «Νουνίτο», όπως τους αρέσει να αποκαλούν τον γιο τους.

Ο παρουσιαστής και η επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεχώς μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τον μικρό πρίγκιπά τους, ο όποιος τους έχει ξετρελάνει.

Η τρυφερή ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον γιο του

Το μεσημέρι της Τετάρτης (16/8), ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα αξιολάτρευτο story με τον γιο του, στο οποίο τον βλέπουμε να προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα.

«Ξεκινήσαμε να περπατάμε με λίγη βοήθεια», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο Instagram post του.

Να θυμίσουμε ότι σύντομα ο μικρός αναμένεται να βαφτιστεί, αφού το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για αυτό το τόσο ξεχωριστό γεγονός! Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» πως το όνομα «Πάρης» είναι το επικρατέστερο για τον γιο του αγαπημένου ζευγαριού.

Ο δημοσιογράφος τόνισε πως το «Πάρης» δεν είναι το όνομα κανενός από την οικογένεια, αλλά άρεσε πολύ στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Διαβάστε επίσης:

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Διακοπές στη Μύκονο με τον Διαμαντή Καραναστάση

Ευαγγελία Μουμούρη: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της

Γιάννης Κατινάκης για την επίθεση που δέχτηκε: «Δεν υπήρχε καμία αντίδραση από τους γύρω»

Keywords
Τυχαία Θέματα