Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή!

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εφημερίδα Realnews και τη Νίκη Κώτσου ο Δημήτρης Αλεξάνδρου!

Ο ίδιος απολαμβάνει τις τελευταίες του βουτιές στην Ελαφόνησο, λίγο πριν μπει στα τηλεοπτικά πλατό για τις ανάγκες του Style me Up στο οποίο θα συμμετέχει ως κριτής.

Στην συνέντευξη αυτή, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει σε μια νέα σχέση μετά τον χωρισμό του από την επιχειρηματία και πρώην μοντέλο,

Μαρία Καλάβρια!

«Απόλαυσα φέτος τις διακοπές μου, ηρέμησα, είδα πολλούς φίλους και αναθεώρησα πολλά», τόνισε συμπληρώνοντας πως επέλεξε χαλαρά και καθόλου κοσμικά μέρη για τις διακοπές του, όπως τα Καμένα Βούρλα,τον Βόλο και την Ελαφόνησο.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη τονίζοντας πως «μου λείπει σίγουρα η Ελένη, αλλά πρέπει να προχωράμε μπροστά στις νέες προκλήσεις. Η Μενεγάκη είναι κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση».

Όσο για το νέο του τηλεοπτικό βήμα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε πως «θα είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής στο Style me Up με τη Μαρία Μπακοδήμου αλλά ακόμη περιμένουμε να ολοκληρωθεί το στούντιο, καθώς γίνεται μια προσεγμένη δουλειά. Πιστεύω ότι με το καλό την επόμενη εβδομάδα θα μπορούμε να το δούμε».

Διαβάστε περισσότερα:

Μαίρη Μηνά: Αποκάλυψε πώς πήρε το ρόλο στην νέα σειρά του Alpha, “Αγγελική”

Παντρεύτηκε ο Θάνος Τζάνης! Δείτε φωτογραφίες!

Ζέτα Μακρυπούλια: Δε φαντάζεστε πώς την έβαψε η ανιψιά της…

Keywords
Τυχαία Θέματα