Συγκινεί η Halle Berry με το πρόβλημα της υγείας της: «Αισθάνομαι ότι κινδυνεύω…»

Συγκινεί η Halle Berry με το πρόβλημα υγείας της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι προσέχει πολύ τον εαυτό της αυτή την περίοδο λόγω της πανδημίας, καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα εξομολογήθηκε πως νιώθει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω του διαβήτη τύπου 2 με τον οποίο διαγνώστηκε όταν αρρώστησε βαριά στο σετ της σειράς Living Dolls, την χρονιά του 1989.

Τα συμπτώματα που μπορεί να εμφανίσει το άτομο με διαβήτη τύπου 2 σχετίζονται κυρίως

με τα αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και ο ασθενής πρέπει να αλλάξει τη διατροφή του, να πάρει κάποια φάρμακα και να κάνει συχνούς ελέγχους.

«Αισθάνομαι ότι κινδυνεύω. Είμαι πολύ αυστηρή στο θέμα της καραντίνα και με ποιον έρχομαι σε επαφή. Στο σπίτι μου έχω δημιουργήσει ένα σημείο όπου ο,τιδήποτε έρχεται από τον έξω κόσμο, πρέπει να περάσει από απολύμανση», εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πίστευε πως είχε καρκίνο των οστών όταν έσπασε τρία πλευρά στα γυρίσματα της ταινίας John Wick: Chapter 3 — Parabellum πέρυσι.

«Νόμιζα ότι είχα καρκίνο στα κόκκαλα. Νόμιζα ότι ήταν πρώιμη οστεοπόρωση. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου συνέβαινε αυτό ενώ ήμουν σε πραγματικά άψογη φυσική κατάσταση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα:

Kim Kardashian: Απαντάει στις φήμες που την θέλουν να έχει έξι δάχτυλα στα πόδια

Η αποκάλυψη του Ηλία Μπόγδανου για το σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή

Ραλλία Χρηστίδου: Το απίστευτο ποσό που της είχαν προτείνει για να διαφημίσει… μπισκότα!

Keywords
Τυχαία Θέματα