Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: “Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τον Παπανδρέου”

Το μεσημέρι της Παρασκευής (2/10) η Φαίη μας υποδέχτηκε στο “Πρω1νό” τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία της παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη.

Αναφερόμενη στην επίθεση που δέχτηκε στο παρελθόν από τα Μέσα Ενημέρωσης και την εικόνα που σχηματίστηκε για εκείνην, ξεκαθάρισε: “Δεν είμαι δήθεν, είμαι πάντα ο εαυτός μου. Έχω κάνει λάθη, και ποιος δεν έχει κάνει; Ο πόνος είναι δάσκαλος, να μην τον φοβόμαστε. Έχω πονέσει πάρα πολύ γιατί έχω κακοποιηθεί από τα Μέσα Ενημέρωσης ως γυναίκα

τότε που δεν υπήρχε ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα. Εγώ αγαπώ και αυτά που έκανα σαν λάθη. Φτιάξανε μία εικόνα που δεν είναι η Δήμητρα, μια εικόνα διαστρεβλωμένη, άσχημη με όλα τα κακά του κόσμου”.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου τόνισε πως η εικόνα που περνούσε προς τα έξω δεν είχε καμία σχέση με την παραγματικότητα: “Δεν είμαι η κακιά μάγισσα η οποία εκμεταλλεύτηκε τα πάντα, τον Παπανδρέου, παρουσίασαν μια γυναίκα που γδυνόταν. Είμαι μια γυναίκα που αγάπησε τον άνδρα της, τον στήριξε”.

“Έφαγα όση λάσπη μπορούσα να αντέξω και το πολέμησα. Όταν βλέπεις την εικόνα σου στραπατσαρισμένη στα περιοδικά χρειάζεται δύναμη. Όταν βλέπεις το κεφάλι σου ως αποκεφαλισμένη στα περιοδικά ήταν αποκρουστικό θεάμα.”, συμπλήρωσε.

Η συνέντευξη της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου:

Διαβάστε ακόμη:

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου απαντά για το J2US: “Για όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα το έκανα” 

Πρόστιμο 30.000 ευρώ από το ΕΣΡ στο Star για το GNTM-Όλες οι πληροφορίες 

Ενοχλημένη η Ιωάννα Μαλέσκου: “Χθες δέχτηκα μια επίθεση άκρως σεξιστική” 

Keywords
Τυχαία Θέματα