Πέννυ Μπαλτατζή: “Ήμουν 6,5 μηνών κι έκανα διακοπή κύησης γιατί…”

Συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα ως μητέρα.

Αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, στις δυσκολίες που είχε περάσει και την χαρά που έχει τώρα που είναι μανούλα! Η Πέννυ Μπαλτατζή εξομολογήθηκε πως δυσκολεύτηκε να αποκτήσει παιδί και έκανε αποκαλύψεις για τις προσπάθειες που έκανε στο παρελθόν.

“Είναι πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε γιατί έτσι ο καθένας δε νιώθει μόνος και μπορεί ο άλλος να ταυτιστεί μαζί σου απλά. Είχα κάνει μια εξωσωματική

γιατί μία γιατρός που είχα μου είπε ότι οι σάλπιγγες μου δεν λειτουργούν. Είχα μείνει έγκυος και με την εξωσωματική και τα έχασα και τα δύο παλίνδρομα. Ήταν δίδυμα. Στο πρώτο ήμουν 6,5 μηνών κι έκανα διακοπή κύησης γιατί είχα πρώιμη ανεπάρκεια πλακούντα. Έπρεπε απλά να κάνω κάποια ενεσάκια, είχα κι έχω θρομβοφιλία και δεν το ήξερα. Με την εγκυμοσύνη αυτά γιγαντώνονται. Έχω ξεχάσει κιόλας ότι 35 εβδομάδες έκανα ενέσεις.

Πριν από αυτό είχα δύο εγκυμοσύνες από μόνη μου, οπότε για αυτό λέω ότι έκανε λάθος. Πολλές φορές οι γιατροί βλέπουν ότι ένας άνθρωπος έχει περάσει δύσκολα αλλά δεν λέω ότι το έκανε επί τούτου. Εγώ όμως μετά έμεινα έγκυος μόνη μου. Θέλω πάρα πολύ να δοκιμάσω ξανά να κάνω παιδί!”, είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δεν φαντάζεστε ποια εκπομπή θα παρουσιάσει η Μαριάννα Τουμασάτου στον ΑΝΤ1! 

Το Πρω1νό: Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά σε ερώτηση για τη γυμνή φωτογράφηση στο GNTM 

Ο Μάνος Ιωάννου μιλά για τη συμμετοχή του στο The Bachelor: “Δεν ήταν και το καλύτερό μου να πάω” 

Keywords
Τυχαία Θέματα