Δήμητρα Αλεξανδράκη: Οι προετοιμασίες του γάμου, η σχέση με την Ιωάννα Τούνη και η πρόταση για την Ευρωβουλή

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παραχώρησε μια εφ’  όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

Μέσα σ’ όλα, η ίδια μίλησε για τη φιλία της με την Ιωάννα Τούνη, τις προετοιμασίες του γάμου με τον σύντροφό της, καθώς και την πρόταση που δέχτηκε για να ασχοληθεί με την πολιτική.

Για την πρόταση να κατέβει στην πολιτική: «Δέχτηκα πρόταση κι από μεγάλο κόμμα για να κατέβω υποψήφια, ακόμα και για Ευρωβουλευτής. Μετά έρχονται και μου λένε “δεν χρειάζονται γνώσεις, χρειάζεσαι ενσυναίσθηση”, όμως εγώ δεν μπορώ να

ανταπεξέλθω σε μια τέτοια θέση. Δεν μπορώ να πάρω στον λαιμό μου τόσο κόσμο. Δεν μπορώ να πάω να μπλεχτώ σε νέα χωράφια».

Για τη φιλία της με την Ιωάννα Τούνη και τα δημοσιεύματα που τις ήθελαν μαλωμένες: «Εγώ αυτό το διάστημα τρέχω ένα νέο project, η Ιωάννα αντίστοιχα έχει το παιδί, έκανε μετακόμιση. Όπως είχε πει και ο Ηράκλειτος, έτσι νομίζω: “Η αλήθεια δεν μεταφέρεται, βιώνεται”. Όταν δεν έχεις βιώσει κάτι, μπορείς να βγάλεις ότι σενάρια θέλεις. Είναι άρρωστο και έχω αρχίσει και κουράζομαι».

Για τις προετοιμασίες του γάμου με τον σύντροφό της: «Δεν θέλω να ξανασυζητήσω για τον γάμο μου. Είναι όλα καλά, θα το μάθετε όλοι, αλλά θα το μάθετε αφού γίνει! Μου είπε την ημερομηνία, μέχρι να με βάλει μέσα (στην εκκλησία) δεν λέω τίποτα».

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία σοκ από γνωστό Έλληνα ηθοποιό -Απολύθηκε λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ράνια Θρασκιά: «Χαίρομαι πολύ που εκλέχτηκε»

Λάκης Γαβαλάς για Σίλια Κριθαριώτη: «Της είπα ότι θα της κάνω μήνυση»

Keywords
Τυχαία Θέματα