Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η επίσκεψη στο σπίτι της Ιωάννας Τούνη -Τα δώρα στον «Νουνίτο»

Από τότε που η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετακόμισαν σε νέο σπίτι με τον γιο τους, οι άνθρωποι που τους ακολουθούν πιστά στα social media παρατήρησαν ότι η φίλη τους, Δήμητρα Αλεξανδράκη, σταμάτησε τις συχνές επισκέψεις. Για τον λόγο αυτό, πολλοί θεώρησαν πως οι δυο γυναίκες έχουν μαλώσει και δε μιλιούνται.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 15/9 η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Ιωάννα Τούνη έβαλαν τέλος στις φήμες αυτές, αφού το γνωστό μοντέλο πήγε σήμερα να επισκεφτεί την όμορφη οικογένεια,

γεγονός που αποκαλύφθηκε μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο η Δήμητρα Αλεξανδράκη κρατάει στην αγκαλιά της τον «Νουνίτο» και έγραψε πόσο πολύ της έλειψε η φίλη της, κάνοντας μάλιστα γνωστό πως τόσο καιρό δεν είχαν βεθεί γιατί το μοντέλο έκανε διακοπές και μόλις έπιασε στεριά.

Επίσης, μέσα από τα InstaStories που έκαναν, είδαμε πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν πήγε με άδεια χέρια στο σπίτι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, αφού τους πήγε μια πανέμορφη ανθοδέσμη, ενώ στον γιο τους πήρε δώρο μια κούνια και ένα λούτρινο μηχανικό σκυλάκι.

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν έκανα casting για το Shopping Star»

Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη ότι θα είναι κριτής στο «Fame Story»

Το Ναυάγιο: Τα πρόσωπα κλειδιά στην εξιχνίαση της τραγωδίας

Keywords
Τυχαία Θέματα