Hugh Jackman: Χωρισμός-σοκ από την Deborra-Lee Furness έπειτα από 27 χρόνια γάμου

20:57 15/9/2023 - Πηγή: InStyle

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση του χωρισμού του Hugh Jackman από την επί 27 χρόνια σύζυγό του Deborra-Lee Furness.

Το ζευγάρι με μία δήλωσή του που έδωσε στη δημοσιότητα το PEOPLE αποκάλυψε ότι αποφάσισε να δώσει ένα φιλικό τέλος στον γάμο του.

“Είχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν 3 δεκαετίες μαζί ως σύζυγος και σύζυγος σε έναν υπέροχο, αγαπημένο γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε

για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman)

Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας για τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας πλοηγείται σε αυτή τη μετάβαση στη ζωή όλων μας” αναφέρεται στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν οι Deb και Hugh Jackman και ολοκληρώνεται με τη φράση: “Αυτή είναι η μοναδική δήλωση που θα κάνει κάποιος από εμάς.”

Το ζευγάρι από την Αυστραλία, που έχει δύο παιδιά, τον Oscar, 23 ετών, και την Ava, 18 ετών, είναι παντρεμένο εδώ και 27 χρόνια.

Αφού συναντήθηκαν το 1995 στα γυρίσματα της αυστραλιανής τηλεοπτικής σειράς Corelli, οι δύο ηθοποιοί ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman)

Στην 27η επέτειο γάμου τους τον Απρίλιο, ο σταρ έκανε μία τρυφερή αφιέρωση στην 67χρονη Deb στο Instagram: “Σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Μαζί έχουμε δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια. Και τη ζωή. Το γέλιο σου, το πνεύμα σου, η γενναιοδωρία, το χιούμορ, το θάρρος και η πίστη σου είναι ένα απίστευτο δώρο για μένα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα