Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η αντίδρασή της για τη συμμετοχή της στο «I’m a Celebrity, get me out of here»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που έχουν δεχτεί πρόταση να βρίσκονται στο νέο reality του ΣΚΑΪ «I’am a Celebrity, get me out of here». Το μοντέλο έχει μπει σε προχωρημένες συζητήσεις κι ενώ οι πληροφορίες τη θέλουν να έχει «κλείσει», εκείνη δεν το επιβεβαιώνει δημόσια.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο μαζί με το υπόλοιπο cast. Η ίδια απέφυγε να δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση ή να αναφερθεί σε κάτι σχετικό, αφήνοντας έτσι τις

ανακοινώσεις για το κανάλι.

«Συζητάμε και θα δούμε. Δεν ξέρω, δεν έχουμε κλείσει ακόμα, θα δούμε. Άσε να πάω να μιλήσω και θα τα πούμε για ό,τι είναι», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αποφεύγοντας με τον τρόπο της να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Παρ’ όλα αυτά, οι επίσημες ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν από τον σταθμό, αφού ο Γιώργος Λιανός επιβεβαίωσε πως σε λίγες ημέρες θα αναχωρήσει όλη η ομάδα για τον Άγιο Δομίνικο. Ο παρουσιαστής θα έχει στο πλευρό του την Καλομοίρα, η οποία πρώτη φορά δοκιμάζεται σε κάτι τέτοιο.

Να θυμίσουμε πως τα γυρίσματα θα διαρκέσουν για 45 με 50 ημέρες και οι συμμετέχοντας θα κληθούν να αναμετρηθούν με τις δυνάμεις και τον φόβο τους.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ραγίζουν» καρδιές τα τελευταία λόγια της μητέρας του στη φίλη της πριν μπει στην Εντατική

 Ελεονώρα Μελέτη: Η on air αναφορά σε πρώην σύντροφο που την απάτησε -«Δεν το έψαξα και το έμαθα»

 Fame Story: Αυτοί είναι οι καθηγητές του μουσικού talent show -Η μεγάλη έκπληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα