Η Aimee Song μας δείχνει 6 looks ιδανικά για τον Νοέμβριο

Σήμερα υποδεχτήκαμε έναν νέο μήνα και είμαστε πανέτοιμες να πάμε το στιλ μας σε άλλο level αυτή τη σεζόν. Η Aimee Song είναι εδώ και μας εμπνέει με τα υπέροχα looks που μας προτείνει. Η γνωστή fashionista διαθέτει υπέροχο στιλ και κάθε της εμφάνιση ξεχωρίζει.

Tailored παντελόνι

Το έχουμε ήδη πει πολλές φορές ότι το tailored παντελόνι πρέπει φέτος να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Η Αimee δημιουργεί ένα υπέροχο look συνδυάζοντας το παντελόνι της με t-shirt και σακάκι σε ελαφρώς πιο

σκούρα απόχρωση.

Καπαρντίνα

Αυτή ακριβώς τώρα είναι η εποχή της καπαρντίνας και αξίζει να προσθέσεις ένα κλασικό κομμάτι στην ντουλάπα σου που θα σε συντροφεύσει για πολλά ακόμα φθινόπωρα.

Co- ords

Τα σύνολα που αποτελούνται από παντελόνια και πουκάμισα στην ίδια απόχρωση ή στο ίδιο print είναι huge τάση για αυτή τη σεζόν και θα δώσουν χαρακτήρα σε κάθε σου look.

Tαγέρ

Το εναλλακτικό ταγέρ της Aimee Song αποτελείται από μίνι φούστα και σακάκι σε παρόμοιο τόνο. Αυτό είναι ένα ακόμα trend που θέλουμε να δοκιμάσουμε και θα μας συντροφεύσει τόσο στις εμφανίσεις μας στο γραφείο όσο και στις εξόδους μας.

Πλεκτά σύνολα

Η τάση του one color ντυσίματος καλά κρατεί και η όμορφη Aimee Song δημιουργεί ένα υπέροχο look που μας εμπνέει πολύ. Η γνωστή fashionista ταιριάζει το μον συνολάκι της με μοβ πουλόβερ και αλυσίδα στον λαιμό και δείχνει υπέροχη.

Γιλέκα

Τα γιλέκα παραμένουν και φέτος στη λίστα με τα hot trends και μάλιστα όλο και περισσότεροι σχεδιαστές και brands τα εμπιστεύονται και πρόσφατα λάνσαραν νέα σχέδια στις κολεξιόν τους.

Διαβάστε περισσότερα:

Τα printed παντελόνια που φοράνε οι πιο stylish γυναίκες στον κόσμο- Πώς θα τα φορέσεις τον Χειμώνα;

H πασίγνωστη Tik Toker που μας έμαθε να ντυνόμαστε chic & simple!

9 looks με κοστούμι που θα ανανεώσουν το office style που θέλεις να έχεις αυτή τη σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα