Δήμητρα Αλεξανδράκη: Απαντά στις φήμες τσακωμού με την Ιωάννα Τούνη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Ιωάννα Τούνη συνδέονται από μια στενή φιλία χρόνων, με τη μία να βρίσκεται στο πλευρό της άλλης και να τη στηρίζει τόσο στις εύκολες όσο και στις δύσκολες στιγμές. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, οι δυο τους υπήρξαν και γείτονες, ωστόσο εδώ και κάποιο διάστημα έχουν μετακομίσει σε διαφορετικές περιοχές.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε πρόσφατα ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη σχέση

της με την Ιωάννα Τούνη. Οι δυο τους έχουν καιρό να εμφανιστούν μαζί στα social media και αυτό φαίνεται πως προβλημάτισε τους followers τους που έσπευσαν να μάθουν τι συμβαίνει.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεκαθάρισε, λοιπόν, πως ό,τι λέγεται για τη σχέση τους είναι μια ψέματα, μιας και οι δυο τους είναι μια χαρά απλά έχουν πολλές δουλειές και συνεπώς δεν έχουν προλάβει να βρεθούνε.

Η απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στις φήμες τσακωμού με την Ιωάννα Τούνη

«Να πούμε για ακόμη μια φορά αυτονόητα πράγματα. Δεν έχουμε τσακωθεί με την Ιωάννα και τον Δημήτρη. Αυτό το διάστημα έτρεχα πάρα πολύ με τις δουλειές μου.Η Ιωάννα το ίδιο με δικές της δουλειές. Είμαι εκτός εγώ, πάω κι έρχομαι όλη την ώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζετε τέτοια σενάρια…

Δες εδώ, με αγαπάνε, όλα καλά είναι! Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Όλα καλά είναι. Μη βλέπετε δράκους και φαντάσματα. Είμαστε μια χαρά. Τώρα, πρώτα ο θεός, θα βρεθούμε σε λίγες μέρες. Είχε κι αυτή τη μετακόμιση, είχα κι εγώ με το μαγαζί τρέξιμο.

Κάνω πράγματα, δουλεύουμε. Δεν καθόμαστε όλη μέρα και πίνουμε καφέ. Δε ξέρω πως το έχετε κάποιοι στο μυαλό σας αλήθεια», ήταν τα λόγια της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Σούζη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο – «Είχα άγιο»

 Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το όλο νόημα μήνυμα – «Οι σχέσεις είναι πολλά περισσότερα από το να ερωτεύεσαι»

Ανθή Βούλγαρη: «Είναι μαχαίρι στην καρδιά η ερώτηση “πότε θα κάνεις παιδί;”»

Keywords
Τυχαία Θέματα