Ανθή Βούλγαρη: «Είναι μαχαίρι στην καρδιά η ερώτηση “πότε θα κάνεις παιδί;”»

Την Ανθή Βούλγαρη θα υποδεχτεί ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο «Night Out» και preview της συνέντευξης προβλήθηκαν τόσο στην «Ελένη» όσο και στο «Mega Καλημέρα». Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του «Κοινωνία Ώρα Mega» έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και έκανε αποκαλύψεις.

Όταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης

ρώτησε την Ανθή Βούλγαρη, αν θεωρεί άκομψη την ερώτηση “εσύ πότε θα κάνεις παιδί;” η ίδια απάντησε καταφατικά, αποκαλύπτοντας πως έχει βρεθεί πολλές φορές σε αυτή τη θέση. Η δημοσιογράφος τόνισε πως υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια γυναίκα δεν έχει γίνει μητέρα.

«Θεωρώ άκομψη την ερώτηση πότε θα κάνεις παιδί για πολλούς λόγους. Μπορεί μια γυναίκα να μην θέλει, μπορεί να προσπαθεί ή μπορεί να έχει αποτύχει μια προσπάθεια… Έχω βρεθεί πολλές φορές σε αυτή τη θέση.

Δεν ξέρεις ποτέ σε τι φάση είναι ο άλλος. Δεν θέλουν όλες οι γυναίκες να κάνουν παιδί, γιατί πρέπει να μας φαίνεται αφύσικο αυτό. Είναι μαχαίρι στην καρδιά αυτή η ερώτηση», απάντησε η Ανθή Βούλγαρη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ίδια αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από το παρελθόν, όταν έκανε τα πρώτα βήματά της στον χώρο της δημοσιογραφίας. Ειδικότερα, η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε πως γνωστός κύριος της showbiz της είπε ότι δεν θα πάει μπροστά στη δουλειά επειδή αρνήθηκε να βγει ραντεβού μαζί του.

«Θυμάμαι όταν είχα πρωτοξεκινήσει, ένας πολύ γνωστός κύριος της showbiz μου είχε προτείνει να βγούμε ραντεβού και του είχα πει όχι. Εκείνος μου απάντησε, “με αυτά τα μυαλά δε θα πας μπροστά”. Τον είδα λοιπόν κάποτε, ενώ είχα προχωρήσει τη δουλειά μου, και του είπα, “είδες τελικά που πήγα μπροστά”», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Οριστικοποιήθηκε η κηδεία του -Πότε και που θα γίνει

Αφροδίτη Γραμμέλη: Επέστρεψε στο «Πρωινό μας» μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Άγγελος Μπράτης για Δημήτρη Σκουλό: «Γιατί καθόταν 4 χρόνια στο GNTM αφού δεν περνούσε καλά;»

Keywords
Τυχαία Θέματα