Δικηγόρος Πόπης Μαλλιωτάκη: «Εάν συνεχιστεί η συκοφαντία, ξέρουμε κι εμείς τον δρόμο της Ευελπίδων»

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το 2008, έστειλε εξώδικο στην Πόπη Μαλλιωτάκη μετά την αποκάλυψη της ότι σκέφτεται να κάνει τη ζωή της reality.

Το πρωί της Παρασκευής (2/12), στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση ο συνήγορος της τραγουδίστριας, Ιωάννης Σαμέλης, ο οποίος αναφέρθηκε σε αυτή την εξέλιξη λέγοντας τα εξής:

«Νομίζω αναδείξατε όλες τις αντιφάσεις και τα οξύμωρα περιστατικά. Ζητάται μέσω του εξωδίκου να μην ξαναμιλήσει και να μην προσβάλλει τον νεκρό

γιατί αναφέρεται σε εξωσυζυγικές σχέσεις. Όταν απεβίωσε ο Λαζαρίδης, η Πόπη Μαλλιωτάκη ήταν η νόμιμη σύζυγός του και υπήρχε και ένα τέκνο, τον Βασίλη. Είναι οι μόνοι που μπορούν να μιλούν για προσβολή του θανόντα. Τον ανθρώπινο πόνο του καθενός τον σέβομαι. Μιλάμε για προσωπικά δεδομένα και κατά νόμου ο νεκρός δεν έχει προσωπικά δεδομένα. Ο νεκρός προστατεύεται από την προσβολή της μνήμης του από αυτούς που έχουν το δικαίωμα. Την καλούν σε προληπτική λογοκρισία και της λένε “από εδώ και πέρα μην ξαναμιλήσεις”. Θέλω να σας μεταφέρω από την εντολέα μου, ένας από τους λόγους που δεν θέλει να βγει δημοσίως, νιώθει προσβεβλημένη από την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη γιατί την χαρακτηρίζουν φιλοχρήματη» τόνισε, μέσα σε όλα, ο κ. Σαμέλης.

«Όταν γνωρίστηκε μαζί του ήταν φτωχός άνθρωπος και τα όσα ακούγονται για φιλοχρηματία, τα αξιολογούμε ως συκοφαντικά. Αφήνουμε χρόνο για να καταλαγιάσουν τα πνεύματα, εάν υπάρξει επιμονή σε συκοφαντία στο πρόσωπο της κ. Μαλλιωτάκη, ξέρουμε και εμείς τον δρόμο της Ευελπίδων», συμπλήρωσε, σε έντονο ύφος, ο δικηγόρος της  Πόπης Μαλλιωτάκη.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Βουρλιώτης: Η απάντησή του, όταν ρωτήθηκε για το διαζύγιό του: «Περσινά ξινά σταφύλια»

Κατερίνα Τσάβαλου: «Δεν έχουμε ξαναμιλήσει με αυτόν τον άνθρωπο από τότε και ούτε πρόκειται»

Κιβωτός του Κόσμου: O on camera εκνευρισμός της πρεσβυτέρας -«Ρε αϊ φύγετε από εδώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα